100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser til Prag

Krakow – Guidede Ture

Guidede ture i Krakow:

Vi tilbyder guidede ture i Krakow for både individuelle og grupper i Krakow. For individuelle vil det være engelsk- eller dansktalende guider, mens vi kan tilbyde dansktalende guider til større grupper. Det betyder en god oplevelse for alle vores gæster!

Tilmelding: send bestilling nederst på siden eller en mail til rejsmed@rejsemaegleren.dk

TUR 1: AUSCHWITZ-BIRKENAU
HVER DAG FRA 09.30 TIL 15.30 (6 timer)

Omkring 1,5 mio mennesker – jøder, polakker, politiske fanger og sigøjnere døde under nazisternes hånd i Auschwitz-Birkenau. Det var her, i den største af udryddelseslejrene, at nazisterne påbegyndte deres grusomme plan om systematisk at udrydde alle jøder, som levede i Det Trejde Rige, ved brug af gaskamre.

Der vil blive vist en dokumentarfilm af 55 minutters varighed som handler om lejrens befrielse. Dernæst starter den guidede tur, der fører de besøgende forbi fængselscellerne, gaskammeret og krematoriet.

Efter en kort pause fortsætter turen til Birkenau, hvor man fra udkigstårnet over indgangen til lejren, kan få et overblik over den største af nazisternes KZ-lejre. Et martyr.museum blev rejst her i 1947, og i 1979 blev Auschwitz-Birkenau inkluderet på Unescos verdensarvsliste.

Pris: kr. 325,- pr. person. Rabat på børn op til 12 år.

Prisen inkluderer:
– Engelsktalende lokal guide (dansktalende guide er mulig for grupper).
– Entreer.
– Buskørsel fra Krakow til Auschwitz og tilbage.

TUR 2: SALTMINEN WIELICZKA
HVER DAG FRA 09.30 TIL 13.20 ELLER 15.15 TIL 19.15 (4 timer)

Forbered dig på at blive bjergtaget af den hengivenhed og overtro, som drev minearbejderne til at udskære figurer, monumenter og altertavler ind i væggene på den 800 år gamle saltmine.

På vejen ned af de 360 trappetrin til Saltminen Wieliczka, føles det som at træde ind i en fantastisk underjordisk by, komplet med gigantiske huler og underjordiske søer.

Denne underjordiske verden har fortjent sin plads på UNESCO´s Verdensarvsliste takker være minearbejderne, som udskar kapeller i væggene, flere hundrede meter under overfladen.

Vi vil besøge det største kapel der er dedikeret til Skt. Kinga – den mandlige skytshelgen for minearbejderne. Dette underjordiske kapel er rigt dekoreret med lysestager, skulpturer og religiøse figurer udskåret af salt, og kan vel nærmest betegnes som en kirke.

Undervejs på den 2,5 km lange gåtur, passerer vi statuer, der kan dateres tilbage til 1700-tallet og som forestiller mytiske, historiske og religiøse figurer.  Det sidste stop på turen er minens souvenirbutik og snackbar. Herfra bringer elevatoren os tilbage til overfladen.

Yderligere information: temperaturen i mine er 14 grader året rundt.

Pris: kr. 325,- pr. person. Rabat på børn op til 12 år.

Prisen inkluderer:
– Engelsktalende lokal guide (dansktalende guide er mulig for grupper).
– Entreer.
– Buskørsel til og fra saltminen.

TUR 3: BYRUNDTUR I KRAKOW
HVER DAG FRA 09.30 TIL 13.13 (4 timer)

Oplev den smukke, historiske og kulturspækkede Krakow i bil og til fods. Turen begynder med et besøg i den jødiske bydel Kazimierz, som førhen var beboet af et af de mest forskelligartede jødiske samfund i Europa.

Herefter er der en kort køretur til Wavel-bakken, som er fysiske bevis på Polens storhedstid som monarki. Omdrejningspunktet her er slottet og en katedral fra 1300-tallet, som lagde hus til næsten alle kroninger og begravelser indenfor den polske kongefamilie.

Dernæst følger en gåtur ad Grodzka-gaden, hen til Collegium Maius, den ældste akademiske bygning i Krakow. Efter et besøg i den charmerende gotiske gårdhave fortsætter vi til Krakows største plads Rynek Glowny. Pladsen udgør byens pulserende hjerte og er et perfekt sted at købe souvenirs, især tekstiler.

Turen afrundes af et besøg i Skt. Marias Kirke, hvor det betagende middelalderlige alter udformet af Veit Stoss befinder sig, og hvor et valdhorn hver time gjalder ud til alle fire verdenshjørner.

Yderligere information: Wavel-slottet er lukket for offentligheden hver mandag.

Pris: kr. 300,- pr. person. Rabat på børn op til 12 år.

Prisen inkluderer:
– Engelsktalende lokal guide (dansktalende guide er mulig for grupper).
– Entreer.
– Buskørsel.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Mødested: Turene starter enten fra jeres hotel eller fra et centralt sted i Krakow (normalt ved Hotel Cracovia).

Mødetid: Turene starter på de tidspunkter, der er anført oven for turbeskrivelserne.

Tilmelding: Tilmelding er nødvendig.

Tilbud

Kontakt os for bestilling af ture i Krakow. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser