100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Studierejse prag

Sikkerhed

Hvorfor vælge Rejsemægleren?


Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Rejsemægleren er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden med fondsnummer 2441. Derved er din grupperejse altid dækket og du vil altid være sikret enten tilbagebetaling af hele det indbetalte beløb eller en erstatningsrejse.

Rejsegarantifonden grupperejser

Mange års erfaring

Vi har arrangeret grupperejser igennem 20 år og vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med at lave rejser for både firmaer, skoler, gymnasier, universiteter og offentlige institutioner.  Vi kan altså tilbyde den rigtige rejse til den rigtige pris og vi vil gå langt for at opfylde alle ønsker. For vores profesionelle rejsekonsulenter er grundighed, overholdelse af aftaler, hurtig svartid og højt informationsniveau særdeles vigtigt.

Personlig betjening

Vi giver personlig betjening på både telefon og email. Fra første henvendelse har I jeres egen personlige rejsekonsulent som følger jer under forberedelserne, under selve rejsen og helt til opfølgningen når rejsen er afsluttet.

Individuelle ønsker

Alle grupperejser indeholder individuelle ønsker og dem er vi eksperter i at opfylde. Vi har hvert år mange skoler, gymnasier, firmaer og offentlige institutioner på rejse og vi sørger for et omfattende fagligt program uanset rejsemålet. Vi tilbyder også, at vores egne rejsekonsulenter kan deltage som rejseleder på turene hvis dette ønskes!

Ingen ventetid ved telefonen

Vi besvarer altid telefonen og du vil meget sjældent opleve ventetid. Vi svarer også hurtigt på email.

24-timers nødtelefon

Vores nødtelefonnummer +45 40557566 er altid åbent og vi er altid parate til at hjælpe i en nødsituation.

Pålidelige og erfarne samarbejdspartnere

Vores partnere og leverandører er blandt rejsebranchens allerbedste og derved kan vi stadig tilbyde en rejse af højeste kvalitet til den bedste og billigste pris. Igennem mange år har vi nøje udvalgt vores partnere på de forskellige rejsemål og vi sikrer derved lokalkendskab, erfarenhed samt et pålideligt samarbejde. Vi stoler simpelthen på hinanden!

Prisgaranti

Vi vil være billigst og bedst – derfor tilbyder vi prisgaranti! Uden at gå på kompromis med kvalitet eller service så vil vi garantere, at vi kan matche et tilsvarende tilbud fra et andet rejsebureau*. Se mere her: Prisgaranti

Vi garanterer også, at den tilbudte pris holder og der kommer ikke ekstra tillæg, skatter, afgifter m.v. Derved kan I trygt regne med prisen i det tilsendte tilbud!

Evaluering af alle rejser

Efter alle rejser laves der en evaluering af rejsen hvor gruppens input er en meget vigtig faktor. Det giver os mulighed for hele tiden at forbedre vores rejser til glæde for vores kunder, vores partnere og os selv.

Pakkerejseankenævnet

Vi har forpligtiget os til at følge alle afgørelser truffet af Pakkerejseankenævnet.

Økonomi

Rejsemægleren er et velkonsolideret firma, som har haft overskud hvert år. Det er derfor helt utænkeligt, at Rejsemægleren skulle ophøre med at eksistere.

100% danskejet

Rejsemægleren er en del af irejser.dk ApS og et 100% danskejet selskab. Vi er beliggende i Danmark, betaler dansk skat og medlem af den danske Rejsegarantifondsordning. Alle rejser gennemføres derfor i henhold til dansk lovgivning.

Du kan altså være helt tryg ved at købe din rejse hos Rejsemægleren.

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk