100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Studierejse prag

Anmeldelser og Anbefalinger

Anmeldelser og anbefalinger:

Her kan du læse de anmeldelser og anbefalinger af Rejsemægleren, som vores gæster har lavet:

Trustpilot:

Trustpilot rejsemægleren            Rejsemægleren Trustpilot

Jeg skriver blot for at sige stor tak for hjælpen ifm. Vores studietur til Rom med 2.u og 2.z!

Det er som sagt første studietur, hvor jeg har stået for booking og kontakt med rejsebureau, så jeg vil gerne personligt sige tak for hjælpen.

Trods mange (og til tider gentagende) spørgsmål, har der altid været god og tålmodig kommunikation fra din side.

Så tak for et godt samarbejde. Både elever og lærere havde en god og lærerig tur med godt vej og lækker mad.
– Lyngby Gymnasium UNORD marts 2024, Rom

Vi havde en fantastisk rejseoplevelse, hvor vores forventninger blev opfyldt på alle områder, både med hensyn til pris og det, der var blevet stillet i udsigt.

Samarbejdet var godt, og kommunikationen var tydelig gennem hele processen. Rejsemægleren leverede hurtige svar både via mail og telefon, hvilket vi satte stor pris på. Informationsmængden var perfekt, og der manglede ikke noget i planlægningen. Imponerende og fedt at man bliver kontaktet, når man tager afsted/kører hjem for at høre, om alt er godt.

Busserne var af god kvalitet, og chaufførerne var både søde, professionelle og imødekommende, hvilket bidrog positivt til vores rejseoplevelse.

Overnatningsstedet levede op til vores forventninger og var helt som aftalt, hvilket gjorde vores ophold behageligt.

Alle de bestilte ture og arrangementer var af høj kvalitet og levede op til vores forventninger. Alt i alt var det en vellykket rejseoplevelse, hvor alle elementer faldt på plads som planlagt og aftalt – Tak!
– Mariagerfjord Ungdomsskole, Januar 2024, Norge

Mange tak og tak for fantastisk service.
– Brian, oktober 2023, Bukarest
…havde vi en fantastisk rejse til Krakow og vi synes kommunikationen med jer om planlægningen har været lige efter bogen. I har været super gode til at finde løsninger sammen med os, når vi har henvendt os.
Vores chauffører var venlige og lydhøre overfor de behov der opstod undervejs på rejsen.
– Munkebjergskolen, september 2023, Krakow
Hjemvendt fra skolerejse. Superfint hostel med rigtig gode faciliteter, lækre værelser, god morgenmad. Rigtig godt program. Alt i alt en rigtig god oplevelse, så tusind tak for en god rejse.
– Marie Jørgensens Skole, september 2023, Amsterdam

Vi vil gerne takke for rigtig god service og en skøn tur til Krakow. Alt fungerede super godt, og klassen havde en skøn tur.

Super god service, information, vejledning og dialog.

Vi tager helt sikkert kontakt til jer, næste gang vi skal afsted.
– Kroggårdsskolen, august 2023, Krakow

Vi havde en fantastisk tur med Henrik, der har givet os en rigtig god oplevelse. Rundturen gav os et godt overblik over byen, hvilket var rart til at starte med. Så var vi meget imponerede over at kunne booke med så kort varsel.
– Tine, juli 2023, Prag
We had a great trip. Thanks for your help with all of it. And good summer to you too.
– Viborg International School, juni 2023, Prag
Tusind tak for din store hjælp og fortrinlige service ifm. ovennævnte tur!
– Jens Laurits, juni 2023, Poznan
Jamen med god chauffør – ca 25 gr varme hver dag, blå himmel og at vores gode program holdt  alle dage, så må vi sige, at det var en skøn tur for alle 56 deltagende.
– Kulturhuset Bølgen, juni 2023, Berlin
Ja, tak, vi havde en rigtig god tur. Hotellet var godt, som sædvanlig, og vi har også kun godt at sige om bussen og chaufføren. Selv vejret var bedre end forudsagt for turen 😊
– Frederikshavn Handelsskole, maj 2023, Bruxelles
Vi var godt tilfredse med turen – dejlig by at være i. Det fungerede fint med de guider, vi havde.
Jeg vender tilbage om vores tur næste år. Jeg har Bratislava eller Budapest i tankerne. Når jeg har datoerne, så skriver jeg.
– Sankt Annæ Drengekor, maj 2023, Prag
Super tur – vejret var med os alle dage – det gør en stor forskel!
Nu glæder vi os til Berlin!
– Kulturhuset Bølgen, maj 2023, Paris
Tusind tak 😊 Og tusind tak for en dejlig tur, og et godt samarbejde.
– Æblegaard Friskole, april 2023, Prag

Tak for en godt tilrettelagt tur til Rom, hvor alt var i orden med fly, transport, hotel og mad.

Tidspunktet for transport fra hotel til Lufthavnen var dog smuttet af en eller anden grund.

Efter samtale med dig blev det dog løst med rekv. af 3  minibusser.

Den guidede gåtur i Roms centrum med Else Bianchi var perfekt. Hun var meget dygtig og fortjener stor ros.
– Arne, april 2023, Rom

Vi haft en rigtig dejlig tur til Amsterdam.

Alt er gået godt og det var et rigtig godt foredrag vi havde. Niek kan vi godt anbefale til en anden gang.

Vi var alle meget positive over for Hans Brinker Hostel. Der var pænt og rent. Super service. Ikke for meget larm. Morgenmaden var fin. Hostel var meget centralt placeret og jeg vil helt klart anbefale det til andre og selv bruge det en anden gang.
– Afdeling for Kræftramte, april 2023, Amsterdam

Så er vi retur fra en fantastisk uge i Bruxelles, hvor alt er gået efter planen. Tak for et godt samarbejde. Jeg vil uden tvivl kontakte jer igen, hvis det bliver aktuelt, og jeg har netop lavet en anmeldelse på Trustpilot.
– Skovvangsskolen, april 2023, Bruxelles

Vi er nu kommet hjem fra en skøn tur i Bruxelles. Tusind tak for hjælp med planlægning og booking af fly og hotel.
– Frit Forum, april 2023, Bruxelles

Vores rejser gik rigtig fint.Hotel og alt mulig andet, var helt perfekt 😊

Så fuld tilfredshed herfra 😊
– Tradium, april 2023, Prag

Der skal lyde en kæmpe ros herfra til rejsemaegleren. Jeg er netop kommet hjem efter en uges studietur til Prag, sammen med min 8 klasse. Allerede i forberedelsesfasen har jeg fået super god sparring, jeg var nervøs fordi vi skulle afsted lige efter påske og der var mange løse ender. Dette var dog helt ubegrundet, der var kanon respons og alle problemer store som små blev løst. I Prag var der styr på alting, vores guide Henrik havde både overblik til at fortælle anekdoter fra 2 Verdenskrig samtidig med han fandt en restaurant til os til om aftenen. Der har været en kæmpe fleksibilitet og de inputs som vi fik var super gode. Jeg syntes vi fik helt enormt meget for pengene og jeg kan varmt anbefale #Rejsemaegleren
– Troels, Bøvling Friskole, April 2022, Prag og Cesky Raj

…tak for hjælpen med turen.

Det var en super god tur, hvor det hele bare klappede. Vores buschauffør, Tim, var god og havde en fin forståelse for de unge mennesker. Det var rart.
Samtidig synes jeg, det var rigtig god service, at I ringede fredag for at høre, om vi var kommet godt afsted mod Danmark.
Så KUN ros 😀
Jeg skriver til jer igen næste gang, vi skal på tur.
– Pia, Haderslev Realskole, Marts 2022, Amsterdam


 – Regnbueskolen, November 2021, Berlin

Fem smiley til Rejsemægleren 😊😊😊😊😊
 – Frank, Oktober 2021, Prag

Vi var yderst tilfredse med den sidste studietur til Valencia som I arrangerede i september 2021 og vil derfor allerede nu gerne bede om endnu et tilbud til 2022.
 – Stefan, Næsgaard Efterskole, Oktober 2021, Valencia

Vi har været godt tilfredse. God kommunikation i forhold til hotel, værelser osv.

Så ingen negative ting herfra.
 – Harald, Sortebakkeskolen, Oktober 2021, København

Vi havde en god tur og var godt tilfreds med jeres service. Jeg vil helt klart bruge jer igen næste gang, jeg/vi skal på skolerejse med en ny klassen.

Det var et fint hostel, god beliggenhed, fine rene værelser, venlig personale.
 – Linda, Højmeskolen, September 2021, Budapest

Vi havde en fantastisk tur i onsdags J Vi kunne nok heller ikke få nogen bedre guide end Robert, en fantastisk fortæller og en meget behagelig mand, der snakkede så flot dansk. Så vi vil i hvert fald anbefale jer til familie og venner, når og hvis de skal til Prag. Tak for opringninger og rigtig god behandling. Vi kom også til at snakke om, at det ikke kan være det store overskud med at sende 4 afsted, der skal betales for benzin, entre, parkering og løn, men vi skal IKKE klage over den billige pris J J Så her skal lyde en stor tak for en rigtig god dag, hvor man også blev meget berørt. Vil du hilse Robert mange gange.
  – Oliver og Sanne, September 2021, Prag
Rejsemægleren har været super professionelle. Vi skulle have været i Prag, men grundet corona blev det aflyst. Her agerede Rejsemægleren utroligt professionelt. De lavede i stedet for en rigtig god tur til Odense. Jeg kan varmt anbefale Rejsemægleren, og vil helt sikkert bruge dem igen.
  – Jens Jakob, Haslev Privatskole, Juni 2021, Odense
Har for første gang planlagt en grupperejse til Berlin med kyndig hjælp fra Rejsemaegleren, men har pga. Corona desværre måtte aflyse den igen. Vi har oplevet stor samarbejdsvilje både i forbindelse med planlægning og aflysning samt tilbagebetaling af det indbetalte beløb. Vi vil absolut bruge Rejsemaegleren igen og vil til en hver tid anbefale dem til andre.
  – Sidsel, Odense Friskole, Januar 2021, Berlin
Hos rejsmægleren ydes der fremragende service og bureauet er altid klar med flere forskellige tilbud. Dertil kommer, at de altid agerer loyalt overfor kunderne.
  – Bettina, Juni 2020, Prag
Kan anbefale Rejsemægleren.
Har lejet lejlighed i Prag igennem Rejsemægleren igennem rigtige mange år, og kan kun varmt anbefale dem. Har også bestilt lufthavstransfer igennem dem, og de har altid været meget hjælpsomme med bestilling af lejlighed, transfer og guided ture.
  – Maria, Juni 2020, Prag
Fantastisk service.
Har flere gange arrangeret grupperejser med Rejsemægleren, og det har altid været godt. I forbindelse med lukningen af grænserne i denne epidemitid, fik vi aflyst en rejse, og også i denne svære tid, har Rejsemægleren ydet en fantastisk service. Derfor de varmeste anbefalinger fra mig.
  – Brian, April 2020, Jerusalem

Vi takker for en rigtig god tur. Indkvarteringen var en succes og alle var vilde over værelserne. Alt fungerede godt dernede og især lejlighedshotel passede lige til vores tur. Så kæmpe tak, vi vil helt sikkert anbefale næste årgang at tage fat i jer. Håber i kommer i gennem den svære virustid som i jo bestemt er ramt af.

Tusind tak
 – Marius, Brejning Efterskole, Marts 2020, Krakow

Nu er vi godt hjemvendt efter vores weekend i Prag, og I skal virkelig have STOR STOR ROS herfra ?.

Alt klappede bare !

  • Jeres 2 guider var helt fantastiske og havde en fantastisk viden omkring alt, hvad vi gerne ville vide.
  • Guider og bus og sandwiches dukkede op som aftalt
  • Turen i båden var super
  • Restaurant Manes var en super restaurant med skøn betjening og rigtig rigtig dejlig mad og vin
  • Turen til Theresianstadt var rigtig spændende og tiden var godt planlagt derude
  • …..og alt gik bare super godt.

Du skal blot vide, at vi GERNE anbefaler jer rundt omkring, og at vi virkelig var imponerede over jeres super søde guider.

Af hjertet tak…………….for det var jo bl.a. jeres skyld, at vi havde en fantastisk weekend i Prag, hvor vi ikke skulle bekymre os over noget som helst.

Rigtig god dag.
 – Berit, AAKJAER Landinspektører, Oktober 2018, Prag

Tak for veloverstået studieuge i Prag med 10. klasserne herfra. Vi havde en god tur. Henrik  som gennemgående guide var rigtig sød og hyggelig og havde gjort et stort arbejde for os.
 – Kim, Hillerød Handelsskole, Oktober 2018, Prag

Tak for god service i forbindelse med vores tur til Prag.
 – Gerda, Haderslev Gymnasium, Oktober 2018, Prag

 Igen en vellykket tur, hvor alt klapper. Jeg kan varmt anbefale Randers Turistfart til fremtidige ture. Der var styr på tingene, og det, der drillede,  blev der gjort noget ved. Vi kender jo efterhånden både guides og overnatningssteder, så det er helt fantastisk. Tak for en god tur og god service.
 – Ulla, Kornmod Realskole, September 2018, Cesky Raj + Prag

Som endelig opfølgning på selve turen, så er her et par vurderinger. Bussen og chaufføren var bare i orden. Henrik havde en fantastisk god måde at kommunikere med børnene på. Alt ros til ham. Den danske guide var ligeledes helt formidabel. Hun vidste utrolig meget om Berlin og hun snakkede konstant og havde nogle gode informationer. Hvis man skal sige noget om guiden, så er det måske at der ikke var så mange stop. Børnene kom ikke så meget ud at gå. Men det var alt i alt en rigtig god guidet tur. Hohenschönhausen var super. Gode og bestemte guider. Og det at mange af dem der var guider selv har siddet inde på hohenschönhausen havde en god effekt. Sachenhausen var også god, men måske kunne guiden på det ene hold godt være lidt mere entusiastisk. Men det var godt.
Det kan anbefales, at man husker at booke en guide til Story of Berlin. Her er der rigtig meget at se. Børnene havde lidt vanskeligt ved at overskue det, da vi ikke havde fået booket en guide.
Alt i alt en super tur. Blot til info.
 – Ellen og Lasse, Mariager Skole, September 2018, Berlin
Alt hvad du havde arrangeret fungerede helt som forventet, guiden var der rettidigt og ydede en rigtig god service. Der var lækre madpakker da vi var i Auschwitz.
Vi vil helt sikkert anbefale andre at lave arrangement med Jer.
 – Birgit, September 2018, Krakow
Vi havde en super tur.

Vi har kun roser til hele forløbet. Både inden selve turen, med kommunikationen til dig og dernede med vores guide Henrik.  Alt er klappet 100 %.

Trygt at være i hænderne på Jer, når en gruppe på vores str. skal afsted.
 – Gitte, Erhvervsnetværk, September 2018, Prag

Tiden iler afsted, men jeg vil gerne give en tilbagemelding vedr. vores rejse til Lissabon sidst i august måned. Vi var rigtig godt tilfredse med Hotel Roma. Pæne værelser og rigtig god rengøring.
Flyturen med SAS gik planmæssigt, selv om en ekstra kuffert først nåede frem næste dag. Håndbagagen var dog i god behold.
Alt i alt en fin rejse begavet med godt vejr.
 – Ester, August 2018, Lissabon

…jeg og mine kolleger vil gerne sige stor tak for hjælpen med rejsen til Edinburgh for Sputnikkollegiet. Vi havde en formidabel tur, og de unge mennesker kunne ikke få armene ned af glæde J

Mange tak, og med ønsket om en god sommer.
 – Mette, Sputnik kollegiet Frederiksberg, Juli 2018, Edinburgh

Så er vi kommet godt hjem fra Prag. Tak for en rigtig god oplevelse. Vi har lagt roser på Trustpilot ??. Vi skrev følgende :
Fantastisk – Personligt – Engageret.. Intet mindre kan gøre det !!.
Netop hjemkommet fra 1 uge i Prag. Rejsemægleren sørgede for alt.. Fra flybilletter, til ophold på Botel Albatros, og billetter til div oplevelser, som f.eks bådtur, byrundfart og teatertur.. De er super søde, og altid klar med gode råd til turen. Dertil kommer jokeren…. guiden Henrik. Han er et MUST for alle, der ønsker at møde Prag på en personlig måde. Aldrig har vi mødt en guide med et sådant engagement, historisk viden, og en egenskab til, at få os til at føle os godt tilpas, som Henrik.. han er en éner. ALLE der vil besøge Prag, bør vælge Rejsemægleren,,og Henrik.. ??.
 – Susanne, Juni 2018, Prag
Tak for en velorganiseret tur til Tallinn.
Vi nød at turen klappede som den skulle, og at vi boede på et godt hotel midt i byen.
Super.
 – Jesper, Juni 2018, Tallinn
Vil bare lige give dig lidt feedback på vores tur.
Alt gik bare så fantastisk godt:
Super bus – sød buschauffør
Fint hotel
Så alt i alt igen en helt igennem fantastisk tur. Og priserne i Polen kan vi jo slet ikke få armene ned over.. Jeg håber vi kører samme koncept med vores butiks konkurrencer næste år, så vi igen kan gøre brug af Rejsemægleren!
 – Maryam, Juni 2018, Stettin

…vi havde en fed tur til Prag. Det er ikke sidste gang vi skal med til Middelalderfesten, bare fed. Henke ligner sig selv og det samme gør Josef, var chauffør på turene, kender ham fra tidligere, er nu en rar mand.
 – Per, Maj 2018, Prag

jeg er netop kommet hjem  en tur til Prag, arrangeret af rejsemægleren, og jeg må sige det hele bare fungerede. Alt passede lige fra ankomst til afrejse, det er ikke sidste gang jeg har rejst med jer, kan kun rose jer til skyerne. Stort tak.
 – Jan, Maj 2018, Prag

Selvom der var udsigt til både strejke og lockout kom vi uden problemer både frem og tilbage til Krakow. Så blot lige for at sige, at vi alle 8 i kortklubben var positivt overrasket over Krakow – flot by – venlig befolkning – gode restauranter –  og så bo på et hotel, der er nærmeste nabo til ”Rådhuspladsen” – der er ikke noget at klage over. Nu har vi rejst med jer til både Budapest og Krakow, og det har begge gange fungeret særdeles godt. Så vi sparer sammen igen til en ny tur.
 – Jens Erik, Maj 2018, Krakow

Vi havde en fantastisk tur. En herlig buschauffør og kun roser til jer.
 – Lene, Højene Undervisningssted, Maj 2018, Berlin

Vi har simpelthen haft den mest fantastiske tur, vi overhovedet kunne ønske os! ALT har bare klappet fra start til slut?

Helt igennem vidunderlige guider, superskøn pensions-dame, hvor vi boede, dejlige værelser/lejligheder, fede aktiviteter med kompetente, empatiske og sjove instruktører, hensynstagen og humor hele vejen!

Busserne har kørt lige til tiden, flyafgange har været lige i øjet, hotellet i Prag var fint og supercentralt, maden på restauranten i Prag var klar, da vi kom, teaterforestillingen var sjov og anderledes (og lærerinden fik tilmed ”fornøjelsen” at blive hevet op på scenen, så der var dobbelt-underholdning for min klasse ?).

SÅ – 1000, 1000 tak for helt igennem sublim kommunikation hele vejen igennem, for forståelse og flexibilitet og for at stykke en lejrskole sammen for os, som vi aldrig glemmer!!!

Jeg vil anbefale både jer, destinationen og det hele til høje og venstre ? – og håber i den grad at kunne vende tilbage, når vi skal på en længere rejse om 1,5 år ?
– Louise, Hillerød Lilleskole, Maj 2018, Cesky Raj + Prag

Vi er netop hjemvendt fra en fantastisk storby ferie i Prag. Vores tur blev lige 50% bedre med så engageret guide, der virkeligt brænder for sit arbejde, og besidder stor viden omkring Prag og dens historie. Vi fik set områder af Prag som udelukkende kan tilskrives guidens fortjeneste, og vores gruppe vender alle hjem med stor tilfredshed.

…er ligeledes meget fleksible med hensyn til dit ophold, således finplanlægningen med mødetidspunkt og mødesteder koordineres, og evt. tilbud eller forslag til hvad en weekend kan bruges til i Prag. Stor ros til guiden for at give os den bedste oplevelse ever, og vi vender 100% tilbage.

De varmeste anbefalinger.
 – Helene og Henrik, April 2018, Prag

Hej Kristian, Jeg har kun roser til overs for jeres – i særdeleshed din – ageren under hele forløbet. Intet har der været at sætte en finger på, og du reagerede hurtigt, da jeg henvendte mig mens vi var i Prag. Al kommunikation har været fin og overskuelig.

STOR TILFREDSHED over hele linjen og klart mulighed for genvalg 🙂

 – Anette, Amager Håndbold, April 2018, Prag Håndbold
Så er vi snart hjemme igen. Vil bare sige tak for hjælpen med at arrangere vores skolerejse. Er fuldt ud tilfreds med samarbejdet og har netop givet dig 5 stjerner på trustpilot 😉
Det kan være du hører fra mig igen, når jeg skal  på lejrtur næste gang!
 – Stine, Katrinedalskolen afd. Tuse, April 2018, Berlin
Så er vi hjemme igen, efter en fantastisk tur til Prag i påsken. Vil gerne sige at alt gik rigtig godt, og vi sætter stor pris på jeres utrolige fleksibilitet og evne til at løse udfordringer. Gang på gang, har i været der med en god løsning, som vi nærmest ikke en gang selv kunne drømme om.
Vi har selvfølgelig nævnt dig og Rejsemægleren på AB Håndbolds Facebookside i referatet fra turen, det bør du læse? Tak for denne gang, vi høres nok ved?
 – Lars og Jacob, AB Håndbold, April 2018, Prag Håndbold

Vi vil fra Hørning Håndbold gerne sige mange tak for et fantastisk stævne.
ALT hvad der har haft med jer at gøre har været af høj klasse. Der har virkelig været styr på tingene og en fantastisk service lige fra første kontakt og til vi kom hjem til Hørning igen. Tak til dig og dine folk i “marken” I har været med til at gøre vores første stævne i Prag til en kæmpe oplevelse.

TAK for et fremragende samarbejde, hvis vi nogensinde skal til Prag igen, så står du aller øverst på vores liste.
– Daniel, Hørning Håndbold, April 2018, Prag Håndbold

Hotellet var perfekt, lå super godt og morgenmaden var det bedste jeg har prøvet på de år jeg har været med håndbold i Prag. Drengene var i sær vilde med placeringen men også værelser herunder især badeværelserne fik ros.

Alt i alt en rigtig god tur og jeg bruger jer gerne i gen skulle vi afsted i gen.
– Michael, Jersie Håndboldklub, April 2018, Prag Håndbold

Jeg fik nogle SUPER glade spillere hjem fra Prag, det havde været en helt formidabel tur. Hotellet havde været rigtig godt, og alt det praktiske havde fungeret til punkt og prikke. De har kun stor ros at give Jer og det samme har jeg. Tusind tak for fantastisk service, kommunikation og hjælp til at få pigerne til Prag.
Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter Jer. Så af hjertet tak 😉
– Dina, Rudersdal Håndbold, April 2018, Prag Håndbold

Hjemvendt fra en dejlig uge i Prag, ikke mindst takket være vores danske guide Hinke. Hvad han ikke ved om Prag er ikke værd at vide. Han brænder virkelig for at hans gæster får en god oplevelse. Vi var med på stor byrundtur og Theresienstad.

Man får virkelig noget for pengene med Hinke, der med sin rolige væremåde giver kunderne valuta for pengene. Vi kan med stor glæde anbefale en guidet tur, eller flere.

– Bodil og Kristian, April 2018, Prag

Turen gik som forventet, og det var en rigtig god uge vi havde i Prag. Tak for en god planlægning.
– Roar, Tradium Randers, Januar 2018, Prag

Jeg lovede “pigerne” at melde tilbage, at det var SUPER. Stedet lige op af Marcus kirken var et scoop! De var så søde, gode værelser, fint fint morgenbord, så alle var enige om, at skulle de til Venedig igen, så skulle de bo der!!!!! Vil I være søde at videre give rosen til Kristian.
– Agnethe, Januar 2018, Venedig
Vi havde en super god tur. Hotellet var super, og servicen upåklagelig.
– Anja, Hvilsom Friskole, November 2017, Rom

Vores ophold på Albatros var rigtig hyggeligt. Selve betjeningen var god ,og hyggelig sted at være. De valgte ture var som sædvanlig rigtig hyggelige. Vores guide Henrik ( Henke ) har vi det virkelig godt med. Det kan næsten ikke blive bedre. Så alt i alt en rigtig god tur.
– Frank, November 2017, Prag

Igen i år kan vi kun sige ”thumbs up”. Vi synes, du som altid var utrolig hurtig og hjælpsom inden rejsen – også med at hjælpe med alle vores ændringer :-). Selve turen forløb perfekt. Alt klappede, hotellet lå super centralt, og det var LUKSUS, at blive hentet på hotellet og kørt rundt.

Vores guide i Prag var også helt suveræn, meget vidende og utrolig hjælpsom! Ham vil vi rigtig gerne have igen til næste år.

Så tusind tak for denne gang:). – Vi kontakter dig til marts/april igen og beder dig lave en næsten total copy cat af rejsen:).
– Ulla, Knord Hillerød, Oktober 2017, Prag

Det er nu 6 gang jeg har været på grupperejse med Rejsemægleren. 3 gange med bus til 2 x Stettin, Berlin og med fly til Prag, Krakow og nu Budapest.Vi har været mellem 11 og 25 kollegaer afsted.

Vi har budt rejsemægleren lidt af hvert, Melde til og melde fra, enkeltværelser/dobbelsværelser. Hver gang er vil blevet mødt med venlighed og vores ændringer er blevet imødekommet. Sig hvad du ønsker i forhold til flytider, om du vil bo centralt, så finder de et  god forslag til dig.

Vi har lige været i Budapest. Dejligt hotel og fantastisk by. Hver gang har det fungeret rigtig godt.
– Johnna, Greve Kommune, Oktober 2017, Budapest

Opfølgning på rejse til Berlin. Mange tak for den hjælp du har givet mig i forbindelse med rejsen til Berlin, som jeg blev kasted ind i meget sent. Vi havde en rigtig god tur.
– Aide, Sydskolen Fårevejle, Oktober 2017, Berlin

Jeg vil helt klart anbefale jer til andre forældre hvis de skulle få lyst til at tage af sted også. Også vil jeg i den lejlighed også takke for sit store arbejde og gode service herfra?.
– Charlotte, Oktober 2017, Prag
Vi havde, som altid, en skøn tur. Vores guides var helt igennem fantastiske, så det fungerede fint. Så alt i alt stor tilfredshed herfra. Jeg synes, det er rart, at der straks bliver taget hånd om tingene fra jeres side, så jeg har endnu en gang anbefalet jer til kolleger.
– Ulla, Kornmod Realskole, September 2017, Cesky Raj + Prag
Vi havde en rigtig god tur med masser af sjove oplevelser.
– Charlotte, Forberedelsesskolen Randers, September 2017, Cesky Raj
TUSIND tak for en helt igennem fantastisk tur. Alt levede fuldstændig op til forventningerne. Hotellet var super fint, lidt lurvet område, men dejlig morgenmad, fantastiske udflugter. Jeg er personlig meget taknemmelig for, at vi fik set Auschwitz – Marta guidede os igennem på bedste og mest nænsomme vis. Jeg er det hele taget dybt taknemmelig for, at vi havde Marta med os på alle turene.
Turen til Zakopane var helt suveræn, og som flere af mine elever kommenterede, så var de nok ikke kommet dertil selv, men flere havde prøvet rafting…
Alt var en stor oplevelse og alle var meget glade og tilfredse. Jeg tager helt sikkert turen igen, næste gang jeg står med en 9.kl. De bedste hilsner og TAK
– Katja, Rungsted Private Realskole, August 2017, Krakow

Jeg vil lige give dig en tilbagemelding vedr. vores tur til Budapest. Vi var meget tilfredse med jeres service.
– Ester, August 2017, Budapest

Det var faktisk en rigtigt fin skolerejse vi var på. Super flink og meget hjælpsom buschaffør. Vi regner faktisk med at indhente tilbud igen hos jer til uge 20 2018, hvis prisen er skarp :-).
– Jesper, Haderslev Realskole, Maj 2017, Berlin
Vi var yderst tilfreds med rejsen.
– Anette, Trekløverskolen, Maj 2017, Berlin

Hotellet lå helt fantastisk. I gåafstand til det hele.
– Jesper, Maj 2017, Krakow

Vil bare sige tak for en god tur. Alt forløb perfekt, med undtagelse af flyvningen, hvor Norwegian var forsinket på alle tre afgange. Det var dog til at leve med, nu hvor alt andet forløb godt.
– Brian, Maj 2017, Krakow

Tak for samarbejdet. Vi har haft nogle fine oplevelser og vores guide Henrik har været meget hjælpsom og god på turene.
– Sinne, Ølgod Efterskole, April 2017, Prag

Turen var bestemt en succes, det er der ingen tvivl om. Vi har været rigtig tilfredse med den service I har givet os herhjemme inden turen. Altid hurtigt svar, og dejligt at I kunne hjælpe med de faglige arrangementer. Guiden som hentede os var en rigtig fin og hyggelig fyr og både besøget på museet og Senatet gik godt.
– Morten, Aalborg Universitet, April 2017, Prag

 Jeg var glad for turen, og jeg regner med, at jeg skal afsted igen næste år:-) Vores chauffør
derned var rigtig sød, og chaufføren der kørte det sidste i stykke i DK, var endda så venlig at køre gennem Aarhus tidligt lørdag morgen for at sætte mig af ikke så langt fra, hvor jeg bor. Eleverne var vilde med hotellet i Bruxelles. De boede i lejligheder, som var temmelig nyrenoverede, og hotelfar var rigtig sød og forstående over for eleverne.
– Charlotte, Støvring Gymnasium, Marts 2017, Bruxelles + Amsterdam

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Alt forløb som det skulle. Henrik er en fantastisk person, at have tilknyttede – han leverede på mange punkter mere end 100% og er en dygtig guide, med stor viden om Prag. Det har været en fornøjelse, at samarbejde med dig – det har givet mig stor ro, at have jer til at styre tingene og alt er forløbet uden problemer.

Tusind tak for det og jeg ser frem til at modtage jeres hjælp næste gang.
– Tina, Ltech, Januar 2017, Prag

Tusind tak for tippet med juletræt og tusind tak for din altid meget hurtige og hjælpesomme måde at være på. Det er ikke sidst gang jeg bestiller en rejse hos jer.
– Susanne, December 2016, Prag

Vi er nu kommet hjem efter en skøn tur til London. Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde, og jeg synes, I som firma burde bruge jeres force og lave udbyde mange flere studieture til London. Hvis du har brug for, jeg skriver noget om Rejsemægleren, siger du bare til:-)
– Susanne, November 2016, London

Tusind tak for en fantastisk tur. Vi kunne ikke have bedt om bedre service.
Stor ros til dig/jer for at være effiktive når der skulle besvares spørgsmål og tålmodige når jeg afventede godkendelse fra min ledelse. Jeg har givet alt hvad vi har af informationer videre til vores nuværende 8. klasser, som kontakter dig snarest muligt. De ønsker nok en lignende tur.
En anden ting. Den buschauffør vi havde var helt fantastisk. Jeg vil anbefale at i bruger ham fremover. Han havde humor og et godt kram på de unge.
Rigtig hjertelig tak for at være med til at give mine elever en fantastisk oplevelse.
– Robin, Gladsaxe Skole, September 2016, Berlin

Vi har haft en fantastisk tur. Alt klappede, alle aftaler blev overholdt, området er skønt og mulighederne mange. Vi mødet en masse dygtige og kompetente mennesker. Guiderne var dygtige og super godt til at tackle eleverne.

Jeg har allerede anbefalet stedet, og jer til mange andre. Tak for et fint samarbejde. Det er guld værd, at du har svaret hurtigt og udførligt, hver gang jeg har haft spørgsmål.

Super, super tur.
– Eva, Mariager Skole, August 2016, Prag og Cesky Raj

Vi vil såmænd bare sige tak for god behandling og hotellet var fint og rigtig god placering. Turen med Henrik onsdag var god og vi havde i det hele taget en dejlig ferie.
– Erik, Juli 2016, Prag

Vi er nu hjemme igen efter dejlige, dejlige dage i Prag. Alt klappede, hotellet var absolut ok prisen taget i betragtning, der vil vi bo igen næste gang. Det lå perfekt mht. afstande ?.
Vi var de eneste på vores guidede rundtur i Prag, hvor Henrik (Henke) viste os rundt, tog lige tre kvarter ekstra, da han havde god tid og vi var meget interesserede. Det var så godt!!!
Vi sidder tilbage med en dejlig følelse af, at det var så nemt og gnidningsløst det hele, og vi var selv fri for at bøvle med billetter og hotel booking.
Vi skriver igen næste gang vi skal på ferie. ?
– Henriette, Juli 2016, Prag

HEJ det var en rigtig god tur, heldig med vejret og god bane

Botel var rigtig godt lå godt god udsigt. Alt i alt rigtig god tur tak for det

– Niels, Juni 2016, Prag

Igen i år oplevede vi stor flexibilitet hos Jer.. Vi havde en del ændringer længe før turen og helt op til dagen før. Jeres måde at imødekomme vores ændringer sætter vi stor pris. Aldrig noget bøvl og altid ”vi ser hvad vi kan gøre”. Dette skaber en stor tryghed ved at benytte Jer.

Ville bare lige lade dig vide at vi er kommet godt hjem og at ”you did it again”.. Yderst tilfreds!!
– Maryam, RB Nordic, Juni 2016, Berlin

Vi havde en rigtig dejlig tur både til Berlin og til Hamburg. Alt var bare i orden.

Til næste skoleår vil det være en anden lærer der overtager planlægningen af turen, jeg vil helt klart anbefale et samarbejde med dig, det har bare været en fornøjelse..Tak for det.
– Jytte, Haderslev Realskole, Juni 2016, Berlin og Hamburg

hej turen var perfect alle var yderst tilfreds vi tales ved sidst på året ang 2017
– Allan, Speedway, Juni 2016, Prag Speedway

Det bliver en af de nemme tilbagemeldinger.
Jeg vil hermed gerne sige uforbeholdent tak for et meget fint samarbejde. Vi er en meget stor og mangfoldig gruppe, som så oven i købet blev lagt sammen med et nyt kor undervejs. Jeg ved, hvor mange mails og forespørgsler, jeg har sendt til dig/jer. Og hver gang har jeg fået et sødt og imødekommende svar.
Så igen mange tak for et meget fint samarbejde. Alt er forløbet planmæssigt og helt uden problemer.
Jeg skriver igen, når vi skal på næste kortur, og jeg vil bestemt anbefale jer til andre.
– Michala, Vanløse Gospelkor, Maj 2016, London

Alle på holdet var rigtig glade for både guiden og turen. Man kunne tydeligt hører, at det var en guide der brænder for det han laver. Så bliver sådan en tur bare mere intens og spændende.

Vi var især glade for hans hjælp til små ting ud over turen. Han hjalp blandt andet med at rykke en aftale med et spisestel, og andre små ting. Han var generelt rigtig flink og en rar person.

Så alt i alt er vi godt tilfredse med det hele. Det var bestemt et højtepunkt i vores weekend.

 – Kasper, Caverion, April 2016, Prag

Vi har været tilfreds med hele turen og vore gæster var ?  Vi var fuldt tilfreds med chaufføren, intet at klage over der…
– Claus, Familietur, April 2016, Prag

Vi skylder vist ikke noget af økonomisk karakter ved Rejsemælgeren .-) , men vi skylder et stort tak for årets tur , for den måde i har håndteret den på .
2 fantastiske Hoteller med super beliggenhed, ikke mindst forældre hotellet som er det bedste vi har haft, både hvad angår komfort og altid glade og hjælpsomt personale og spillerhotellet i nærheden af alt simpelhent bare i høj klasse.
Dertil kommer et super busselskab med flexible og meget hjælpsomme  chauffører også det bedste vi har oplevet i vores tid med ture til Prag .
Håber du vil videre bringe dette til de rette så de kan få et klap på skulderen , dog skal det helst ikke afspejle sig i prisen til næste år 😀 , også en rigtig venlig rejseleder som tog imod os torsdag.
– Peter, Viby Håndbold, Marts 2016, Prag Håndbold
Kun ROS her fra………. Smiley
– Henrik, Speedway, Oktober 2015, Torun Speedway

Vi er to par som har nydt Prag i fulde drag. Lejligheden har levet fuldt op til vores forventninger.
– Randi og Allan, Juli 2010, Prag

Vi håber at du nød at læse vores anmeldelser og anbefalinger

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk