100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Bruxelles

Bruxelles

Bruxelles

Bruxelles er hovedstaden i Belgien, men byen betegnes også som hele Europas hovedstad. Her findes en række af EU-institutionerne med den berømte Berlaymont-bygning, der huser EU-kommissionen samt EU-parlamentet ved Parc Léopold. Det gør byen til et ideelt rejsemål for både grupperejser eller studierejser og et ophold i Bruxelles kan nemt kombineres med et besøg andre steder i Belgien eller en kombination af både Bruxelles og Amsterdam. Vi sørger for en billig grupperejse til Bruxelles – med prisgaranti.

Seværdigheder

Bruxelles hører ikke til blandt Europas største hovedstæder. Men der er alligevel en masse muligheder for dem der tager på studietur til Bruxelles. Byen er hyggelig og ganske overskuelig med godt en million indbyggere. Efter et besøg hos EU-institutionerne, så kan andre af Bruxelles seværdigheder besøges, herunder Grand-Place, der er en af Europas smukkeste pladser, Det belgiske tegneseriecenter (mange berømte tegneserier er skabt af belgiske tegnere, bla. Tintin) samt fontænen Manneken Pis, hvor turister flokkes for at fotogafere den lille, nøgne, tissende dreng.

Belgien og Bruxelles er et studierejsemål, hvor faglige programmer af social, økonomisk og politisk interesse er i top – et oplagt rejsemål for en skolerejse eller studietur – specielt indenfor det samfundsfaglige område. Det er let at sammensætte et spændende fagligt program på rejsen til Bruxelles.

Billig grupperejse til Bruxelles:

Vi tilbyder billig grupperejse til Bruxelles med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Bruxelles, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange museer, besøg i Europa-parlamentet, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Bruxelles.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Bruxelles som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk