100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

grupperejse og studietur til Malaga

Malaga

Malaga:

Vi sørger for en billig grupperejse og studietur til Malaga. Malaga er varme, charme og masser af turistattraktioner – en fantastisk by i et fantastisk område af Spanien. Malaga er hovedstaden på Costa del Sol, så der er sikkerhed for de bedste sandstrande, klart vand og palmer. Selve byen byder på historiske bygninger, hyggelige gader og kulturelle muligheder i verdensklasse på byens mange museer. Vi sørger for en billig grupperejse til Malaga – med prisgaranti.

Seværdigheder

Der er en masse muligheder for dem der tager på grupperejse og studietur til Malaga.

Spanien et studierejsemål, hvor faglige programmer af historisk, kulturel, politisk og økonomisk interesse er i top – et oplagt rejsemål for en skolerejse eller studietur – og kan rumme fagområder såsom samfundsfag, billedkunst, matematik, historie og økonomi. Det er let at sammensætte et spændende fagligt program på rejsen til Malaga.

I Malaga er der mulighed for at studere både europæisk og arabisk kultur, se Pablo Picassos barndomshjem samt museet dedikeret til hans malerier, udforske den gamle maurerborg Castillo de Gibralfaro om dagen og nyde tapas med flamenco-show om aftenen.

Derudover kan man selvfølgelig få finpudset og måske udvidet sit spanske sprog samt lære af fortidens grumme periode under Francos diktatur.

Billig grupperejse og studietur til Malaga:

Vi tilbyder billig grupperejse og studietur til Malaga med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Malaga, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange museer, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Malaga.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Malaga som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Priser fra 2.398,-
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk