100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Istanbul Grupperejser og Studieture

Istanbul

Istanbul

Istanbul er den pulserende storby hvor øst møder vest, Europa møder Asien. Her er muligheden for at opleve en helt anderledes metropol og mærke kulturen, smage maden og besøge de mange seværdigheder.

Istanbul har 15 mio indbyggere og ligger på begge sider af det berømte Bosporus-stræde som er indgangen til Sortehavet. Igennem årtusinder har byen udgjort en del af indgangen til Europa og man mærker tydeligt hvordan forskellige folkeslag har præget byen.

Den primært muslimske kultur medfører en overflod af smukke moskeer, herunder den berømte Hagia Sofia som har tjent som både kirke og moske igennem århundreder og nu er museum samt den Blå Moske. En shoppingtur til Grand Bazar og et besøg på Topkapi Paladset, hvor sultanerne fra Osmanner-riget regerede, bør også være en del af enhver tur til Istanbul.

 

Seværdigheder

De faglige muligheder er en vigtig del af en god grupperejse og studietur. I Istanbul er der mulighed for at opfylde næsten alle ønsker til et fagligt program.

Byens helt store attraktion er mødet imellem forskellige kulturer som i årtusinder har mødtes her på grænsen imellem Europa og Asien. Dette kan opleves bare ved at gå rundt og nyde stemningen. De bør så krydres med rundtur med lokal guide, besøg på Hagia Sofia, forbi den Blå Moske og de forskellige paladser.

Det er meget nemt at få det rette mix af kultur og sjov, så det er bare at besøge Istanbul Aquarium, Legoland Istanbul eller spøgelseshuset Borusan for den rette afveksling.

Billig grupperejse og studietur til Istanbul:

Vi tilbyder billig grupperejse og studietur med fly fra både Jylland og Sjælland. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange attraktioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studietur, skolerejse eller grupperejse til Istanbul.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde alle former for arrangementer som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Priser fra 1.998,-
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk