100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Berlin med Rejsemægleren

Grupperejse til Berlin

Kom på en billig grupperejse til Berlin

Er I en lidt større gruppe, der gerne vil en tur til Berlin, så kan en grupperejse måske være løsningen for jer.

Berlin:

Berlin er blevet en af Europas hippeste byer i nyere tid. Studieturen eller grupperejsen bør gå til Berlin, hvis I er historie- og samfundsinteresseret, da Tyskland og Berlins fortid ikke er at fornægte. Selv om Muren er faldet, ses der et tydeligt skel mellem Øst- og Vestberlin den dag i dag. I kan for eksempel besøge Checkpoint Charlie, der nok er den mest berømte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin eller I kan besøge resterne af Berlinmuren og opleve den spektakulære kunst, som er udført derpå. Rejsemægleren tilbyder billig grupperejse til Berlin og vi giver endda prisgaranti.

Attraktioner

Tag på en byvandring, hvor I ser seværdighederne Alexanderplatz, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Reichtag, der er Tysklands parlamentsbygning. Hvis der også er tid til shopping på turen, bør I gå igennem Kurfürstendamm og kigge i de mange forskellige butikker.

Når dagen er omme og aftensmaden skal indtages kan The Bird, Oranium og White Trach Fast Food anbefales. Skal aftenen fortsætte vil der være utallige muligheder i det berlinske natteliv.

Billig grupperejse til Berlin:

Vi tilbyder billig grupperejse til Berlin med fly, bus og tog. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Berlin, eksempelvis guidede ture rundt i byen, byens undergrund, tur til KZ-lejr Sachsenhausen, det Olympiske Stadion, en fodboldkamp, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres billige grupperejse til Berlin.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger efter en grupperejse til Berlin.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Berlin som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD PÅ EN GRUPPEREJSE TIL BERLIN

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Togrejse
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk