100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Wien

Wien

Wien:

Wien er smuk som en teaterkulisse, og når man går igennem byen er man ikke i tvivl om fortidens storhedstid, Wien er dog også en pulserende by fyldt med kreativitet og livsnydere. I Wien mødes modsætninger og byen overrasker gang på gang. Vi sørger for en billig grupperejse til Wien – med prisgaranti.

Attraktioner

Den grandiøse by Wien var det alterobrende Habsburgerriges udstillingsstykke. Førsteklassesmuseer er fulde til bristepunktet af historiske skatte og internationalt sammensatte orkestre, optræder i overdådige koncertsale. På ruinerne af et sammenbrudt imperium og stendyngerne efterladt efter 2. verdenskrig har wienerne bygget en spillevende, moderne by med store, gamle kaffehuse. Wien er kendt for at være en af de smukkeste hovedstæder i Europa og hovedattraktionerne er Stephansdom i hjertet af Innere Stadt (Indre by) samt det massive og imponerende Imperiepalads.

Studietur til Wien:

Vi anbefaler Wien som rejsemål til både studieture og skolerejser, da byen kan nåes i bus og derved kan prisen holdes på et fornuftigt niveau. Derudover er det muligt at bo på gode hosteller/ vandrehjem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på studietur til Wien.

Billig grupperejse til Wien:

Vi tilbyder billig grupperejse til Wien med fly og bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Wien, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på den Spanske Rideskole, koncert med klassisk musik i en af byens smukke koncertsale, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Wien.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Wien som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk