100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Dresden

Dresden

Dresden:

Dresden er en by, der skal opleves, hvis I godt kan lide tysk kultur – kombiner en tur til Dresden med en tur til Berlin, da der kun er 160 kilometer mellem de to byer. Vi sørger for en billig grupperejse til Dresden – med prisgaranti.

Attraktioner

Byen er især kendt for de allieredes bombardement under Anden Verdenskrig, hvor flere af byens vartegn blev ødelagt. Efter krigen blev disse genopbygget i original stil, og I har derfor muligheden for at opleve de berømte bygningsværker Frauenkirche, Zwinger og Schloss Pillnitz, når turen går til Dresden.

Opera

Dresden er også en by, hvor opera kan opleves, og det er både en fryd for øret og ikke mindst øjet. Semperoper skal efter sigende være et af verdens smukkeste musikteatre. Fra parkanlægget på Brühlsche Terrasse, har I et flot udsyn over Elben og Neustadt.

Julemarked

Planlægger I en forlænget weekend i december måned, er Dresden en oplagt mulighed, da I her kan finde Tysklands ældste julemarked. Nyd den tyske højtid og smag på nogle af specialiteterne, Glühwein, julekager, varme kastanjer eller den helt særlige Dresden-julekage, Christstollen.

Billig grupperejse til Dresden:

Vi tilbyder billig grupperejse til Dresden med bus og tog. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Dresden, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på den gamle bydel, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Dresden. Turen kan eventuelt kombineres med Berlin eller Prag.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Dresden som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk