100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

London

London:

London er en af de storbyer i Europa, hvor flest nationaliteter er repræsenteret, og her er der mulighed for en smagsprøve på verden. Samtidig kan London også fremstå meget engelsk, idet I kan hoppe på en af de karakteristiske røde busser eller den klassiske sorte taxa.

Attraktioner 

London byder på mange historiske bygninger, Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace, bare for at nævne nogle få. Er I shakespeareinteresseret, skal I ikke snyde jer selv for en tur i “The Globe”, hvor I kan opleve et af Shakespeares berømte stykker. Hvis I gerne vil have et hurtigt, men fantastisk, syn ud over storbyen, skal I tage en tur op i London Eye.

Shopping

Hvis tiden er til shopping kan I enten tage til Oxford Street, hvor alle de velkendte mærker fås eller besøg det fascinerende Harrods stormagasin. Er I mere til små hyggelige butikker, antikviteter og caféer bør turen gå til Notting Hill.

Sport

Til de sportsinteresserede er lyder Wimbledon, Wembley og White Hart Lane måske velkendt – gå ikke glip af en kamp, hvis I elsker tennis eller fodbold.

Restaurant

Når sulten melder sig, skal I kaste jer ud i det kæmpe udbud af etniske restauranter, der findes i London. Brick Lane byder for eksempel på mange indiske restauranter.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

Rejsemægleren

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser