100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til London

Grupperejse til London

Tag på en grupperejse til London

Søger I en grupperejse til London, så giver vi jer god mulighed for at stor oplevelse til billige penge. Rejsemægleren tilbyder pakkeløsninger til gode priser.

London:

London er en af de storbyer i Europa, hvor flest nationaliteter er repræsenteret, og her er der mulighed for en smagsprøve på verden. Samtidig kan London også fremstå meget engelsk. Her kan I nemlig hoppe på en af de karakteristiske røde busser eller tage en tur i den klassiske sorte taxa. Byen er ideel til et besøg uanset om jeres gruppe er en skole, virksomhed eller offentlig institution.

Kontakt derfor Rejsemægleren for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til London.

Attraktioner 

London byder på mange historiske bygninger, Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace, bare for at nævne nogle få. Er I shakespeareinteresseret, skal I ikke snyde jer selv for en tur i “The Globe”, hvor I kan opleve et af Shakespeares berømte stykker. Hvis I gerne vil have et hurtigt, men fantastisk, syn ud over storbyen, skal I tage en tur op i London Eye.

Shopping

Hvis tiden er til shopping kan I enten tage til Oxford Street, hvor alle de velkendte mærker fås eller besøg det fascinerende Harrods stormagasin. Er I mere til små hyggelige butikker, antikviteter og caféer bør turen gå til Notting Hill.

Sport

Til de sportsinteresserede er lyder Wimbledon, Wembley og White Hart Lane måske velkendt – gå ikke glip af en kamp, hvis I elsker tennis eller fodbold.

Restaurant

Når sulten melder sig, skal I kaste jer ud i det kæmpe udbud af etniske restauranter, der findes i London. Brick Lane byder for eksempel på mange indiske restauranter.

Billig grupperejse til London:

Hos Rejsemægleren tilbyder vi billig grupperejse til London med fly eller bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i London, eksempelvis guidede ture rundt i byen, musicals, London Eye, museumsbesøg, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres billige grupperejse til London.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring London som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres grupperejse til London. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD OM GRUPPEREJSER TIL LONDON

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk