100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Lissabon

Lissabon

Lissabon:

Portugals hovedstad, Lissabon, ligger tæt Rio Tejo floden, og er en by, der byder på mange skønne seværdigheder – gå op på en af de syv høje og nyd udsigten over byen. Vi sørger for en billig grupperejse til Lissabon – med prisgaranti.

Attraktioner

Lissabon er nem at finde rundt i, og i den nedre del af byen foregår det pulserende byliv, og gør det oplagt at rejse som gruppe hertil. Af “must see” bør nævnes Moisteiro dos Jerónimos, som er et kloster, og Torre de Belém, der er et tårn. Klosteret er et storslået byggeri, der i begyndelsen blev bygget i gotisk stil, men gik hurtigt over til manulinsk byggestil. Tårnet er især berømt, fordi kendte søfarere sejlede ud fra, når de skulle ud i verdenen og finde rigdomme.

Hvis benene er trætte efter en lang dags vandring, skal I hoppe på den gamle sporvogn nummer 28. Det er en hyggelig måde at lade sig transportere på, mens I ser nogle af Lissabons gamle kvarterer.

Lissabon har et stort udvalg af restauranter og barer – de mest populære områder er Bairro Alto og Docas ved vandet. Det festlige natteliv strækker sig hele vejen op ad Costa do Estoril kysten – her er der rig mulighed for at finde nye steder at feste.

Billig grupperejse til Lissabon:

Vi tilbyder billig grupperejse til Lissabon med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Lissabon, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på den gamle bydel, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Lissabon.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Lissabon som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk