100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Budapest

Budapest

Budapest

Budapest er byen, I skal opleve, hvis I gerne vil opleve Østeuropa uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Priserne er overkommelige, og gør at I kan forkæle jer selv lidt ekstra uden, det kan mærkes på budgettet. Vi sørger for en billig grupperejse til Budapest – med prisgaranti.

Attraktioner

Ungarns hovedstad ligger på begge sider af Donau. På den ene side ligger Buda med byens hjerte, Borghøjen, det markante Gellertbjerg. På denne side findes også Fiskerbastionen, hvor der er mulighed for at se byen fra oven. Pest er den flade bydel og ligger på den anden side af floden. Her kan et pulserende og rigt café- og kulturliv opleves. Her findes også de brede boulevarder, som i folkemunde kaldes for Sovjet-boulevarder.

Kurbade

Byen har udnyttet placeringen over de varme kilder, hvilket har medført mange kurbade – blandt andet det berømte og historiske Gellert bad. Forkæl jer selv og oplev et af byens mange termalbade.

Shopping

Skal smagsanserne også forkæles bør I tage på en strøgtur ad gågaden Váci utca, hvor der er utallige indkøbsmuligheder. I den store markedshal ved Frihedsbroen finder I både frisk kød, frugt og duften af mange krydderier.

Billig grupperejse til Budapest:

Vi tilbyder billig grupperejse til Budapest med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Budapest, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på Fishermans Bastion og Ungarns Palament, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Budapest.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Budapest som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk