100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Paris

Paris:

Byernes by, Paris er en klassiker, når der skal vælges destination for studieturen. Det er bestemt ikke uden grund, at Paris har fået dette kælenavn, da I her kan opleve alt fra oplyste bygningsmonumenter til friske franske baguettes.

Atraktioner:

Paris byder på mange storslåede bygninger, Eiffeltårnet, Notre Dame, den nye og den gamle Triumfbue, bare for at nævne nogle få. Når turen er gået til Paris, er et “must-see” Louvre, et kunstmuseum, hvor I blandt andet kan se Mona Lisa. Tag på bådtur på Seinen og oplev Paris fra en ny vinkel.

Versailles

Har I en halv eller hel dag, bør I overveje en tur til det berømte Versailles Slot. Slottet er oprindeligt bygget som et jagtslot af Ludvig 13., og er opført i klassisk barokstil, og det har været inspiration for mange andre europæiske barokslotte.

Har I lyst til at prøve noget anderledes på jeres storbyferie, så kan kloakmuseet være et interessant forslag, da I her har mulighed for at se Paris’ kloaksystem.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

Rejsemægleren

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser