100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Barcelona

Barcelona

Barcelona:

Hvis kombinationen af storby og strandliv lyder som den perfekte ferie for jer, er Barcelona et godt bud på en feriedestination. Rejsemægleren tilbyder billig grupperejse til Barcelona – med prisgaranti.

Barcelona er en by, der er ideel for grupperejser og studieture, da byen indbyder til at gå på opdagelse i de lokale gader, se den flotte arkitektur eller bruge en eftermiddag ved stranden.

Attraktioner

Af “must-see” seværdigheder bør nævnes Antoni Gaudis mesterværk Sagrada Familia – kirken er en af Barcelonas højeste bygninger, og I vil have udsyn til det meste af byen derfra. Park Güell er også et besøg værd, her kan I opleve gøglere og musikere, som underholder turisterne.

Fodbold

Er man fodboldinteresseret skal turen gå til FC Barcelonas hjemmestadion Camp Nou, hvor alle trofæerne kan ses på nært hold.

La Rambla

Barcelona er især kendt for Rambla’en, der blandt andet byder på madmarkedet, La Boqueria. Udover La Rambla findes der mange andre fascinerende pladser i den gamle gotiske bydel. Snyd ikke jer selv for Placa de Sant Josep Oriol og Placa Reial, hvor Barcelonas pulserende liv mærkes.

Restaurant

Når enten frokosten eller aftensmaden skal indtages, bør I finde en af de lokale restauranter eller caféer, hvor der serveres lokale oste, pølser, vine eller den klassiske spanske paella.

Billig grupperejse til Barcelona:

Vi tilbyder billig grupperejse til Barcelona med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Barcelona, eksempelvis guidede ture rundt i byen, cykelrundture, museumsbesøg, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres billige grupperejse til Barcelona.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Barcelona, som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk