100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Rom

Rom

Rom

Tag på studietur eller grupperejse til den evige stad Rom, der både byder på store kulturelle oplevelser, arkitektur i verdensklasse og et festligt natteliv. Vi sørger for en billig grupperejse til Rom – med prisgaranti.

Rom er hovedstad i Italien og landets største by med næsten 3 millioner indbyggere. Byen er beliggende i den centralvestlige del af Italien, der hvor floden Aniene løber sammen med Tiberen. I Rom findes også Vatikanstaten (verdens mindste nation), som er hjemsted for paven og den romersk-katolske kirke.

Attraktioner

Rom blev ikke bygget på én dag og selvom alle veje fører dertil, så er byen så fyldt med vidunderlige seværdigheder, kunst og arkitektur, kulturelle udstillinger og meget mere, at byen vil gentage med at forbløffe dig. For blot at nævne nogle få seværdigheder; Pantheon, Trevi Fontænen, Piazza Navona, Colosseum, Sankt Peterskirken, Forum Romanum, Campo de’Fiori.

Rom er fascinerende og altid et godt udgangspunkt for en vellykket studierejse eller gruppetur.

Vi skræddersyr jeres grupperejse, firmarejse eller studietur til Rom, så den passer perfekt til jeres behov. Hos os får I personlig service, kvalitet, lave priser og stor faglig ekspertise. Tøv ikke med at få et tilbud fra os – det er helt gratis og ganske uforpligtende.

Billig grupperejse til Rom:

Vi tilbyder billig grupperejse til Rom med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Rom, eksempelvis guidede ture rundt i byen, tur til Pantheon, Colosseum, Den Spanske Trappe, tur til Pompeii og Vesuv, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Rom.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Rom som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk