100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Krakow

Krakow:

I det sydlige Polen ligger Krakow. Byen er en af de få byer i Polen, der undslap store ødelæggelser under Anden Verdenskrig, hvilket gør, at middelalderbyen er interessant at udforske for grupperejsende eller for klasser på studietur.

Attraktioner

De fleste ting foregår i den gamle bydel, hvor markedspladsen Rynek Glowny er centrum. Markedspladsen er omgivet af mange flotte og historiske bygninger, museer og kirker. I vil ikke kunne undgå at få øje på Krakows mest berømte kirke, Mariakirken – udefra ligner kirken mange andre kirker, men indvendig er den storslået. Kirkens alter er Europas største fra Middelalderen. 

I må ikke gå glip af den 25 meter høje kalkstensklippe Wawel med domkirken, hvor I kan se de kongelige grave og Sigismundtårnet. Gå heller ikke glip af en spadseretur igennem den jødiske bydel Kazimierz, her finder I caféer, restauranter, kunstgallerier, butikker og natklubber. Det var i dette kvarter, at Steven Spielberg optog nogle af scenerne til “Schindlers liste”. 

Når turen er gået til Krakow bør I overveje et besøg til KZ-lejrene, Auschwitz og Birkenau. De fortæller en tragisk historie om udryddelsen af blandt andet jøderne under krigen.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

Rejsemægleren

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser