100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Prag

Prag:

Tjekkiets hovedstad Prag, er en interessant destination for grupperejser, da der er mange seværdigheder, som kan gøre studieturen til en lærerig rejse.

Attraktioner

Tag på en byrundtur, hvor I kommer forbi de mest seværdige steder og bygninger i Prag og få spændende historier, som I ikke kan læse i guidebøgerne. Besøg Tynkirken, hvor danske Tycho Brahe ligger begravet. Kirken ligger på Rådhuspladsen, hvilket gør, det oplagt at se Prags berømte astronomiske ur i samme ombæring.

Theresienstadt

Har I mulighed for at afsætte en hel dag, bør I tage til Theresienstadt, hvor mange danske jøder blev fængslet og levede under KZ-lignende forhold under Anden Verdenskrig.

Shopping

Står shopping på listen, når turen går til Prag, kan I tage til Parizska, der byder på de velkendte mærker som Prada, Gucci og Louis Vuitton. Prag byder også på mange high-street butikker, hvor priserne er de samme som i Danmark.

Restaurant

Når sulten melder sin ankomst, skal I lade jer forføre af det store udbud af restauranter, som findes i Prag – priserne tillader, at man kan spise ekstra godt på rejsen.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

Rejsemægleren

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser