100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Prag

Prag

Prag:

Tjekkiets hovedstad, Prag, er et interessant rejsemål for grupperejser, studieture og skolerejser, da der er mange seværdigheder, som kan gøre studieturen til en lærerig rejse. Rejsemægleren kan tilbyde alle former for arrangementer, såsom virksomhedsbesøg (eksempelvis Lego eller Skoda), besøg på offentlige institutioner (såsom folkeskole, gymnasium, universitet, SOSU-uddannelser m.v.), kulturoplevelser såsom klassiske koncerter, opera eller det berømte sort-lys teater. Vi har eget kontor i Prag og tilknyttet dansktalende guider som også kan benyttes som oversættere.

Attraktioner

Tag på en byrundtur, hvor I kommer forbi de mest seværdige steder og bygninger og få spændende historier, som I ikke kan læse i guidebøgerne. Besøg Tynkirken, hvor danske Tycho Brahe ligger begravet. Kirken ligger på Rådhuspladsen, hvilket gør, det oplagt at se byens berømte astronomiske ur i samme ombæring.

Theresienstadt

Har I mulighed for at afsætte en hel dag, bør I tage til Theresienstadt, hvor mange danske jøder blev fængslet og levede under KZ-lignende forhold under Anden Verdenskrig.

Shopping

Står shopping på listen, kan I tage til gaden Parizska, der byder på de velkendte mærker som Prada, Gucci og Louis Vuitton. Byen byder også på mange high-street butikker, hvor priserne er de samme som i Danmark. I centrum ligger det store indkøbscenter Palladium og hvis der virkelig skal handles, så kan vi anbefale at tage shuttlebussen ud til Prague Fashion Outlet.

Restaurant

Når sulten melder sin ankomst, skal I lade jer forføre af det store udbud af restauranter, som findes i byen – priserne tillader, at man kan spise ekstra godt på rejsen.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk