100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Madrid

Madrid

Madrid:

I Madrid får I den ægte spanske stemning, når grupperejsen eller studieturen skal gå syd på. Madrid er en by, hvor der er et stort udvalg af museer, gallerier, flotte parker og haver. Vi sørger for en billig grupperejse til Madrid – med prisgaranti

Attraktioner

Hvis kunst er formålet med rejsen, så er Madrid sagen, da I her vil opleve fremragende spansk kunst fra det 19. århundrede på Casón del Buen Retiro. I kan også tage på museet, Prado, hvor I vil se malerier fra de flamske malere, Rubens, Bosch og Brueghel.

Efter en hel dag på museer, har man brug for luft – et passende sted er Parque del Buen Retiro, hvilket er en park, der har placeret en sø i midten. Her kan I leje en båd og sejle rundt, mens I nyder solen. Hver søndag kan I opleve El Rastro, som er et spansk marked, her kommer kræmmere fra hele oplandet – og der er omkring 3500 boder.

Shopping

Som mange andre byer har Madrid også en shoppinggade, hvor I kan få alt fra highstreet- til modetøj. Gaden hedder Calle Fuencarral, og er en gade, som aldrig sover – når butikkerne lukker, åbner natklubberne.

Restaurant

Tapas er en klassisk spansk ret, så snyd ikke jer selv for en tur i Madrids gamle bydel, hvor tapasrestauranterne ligger side om side. Gå på opdagelse i de spanske specialiteter omkring Calle Cava Baja i La Latina.

Billig grupperejse til Madrid:

Vi tilbyder billig grupperejse til Madrid med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Madrid, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens berømte museer, virksomhedsbesøg, besøg på offentlige institutioner og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Madrid.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Madrid som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk