100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Transport

Transport

Hos Rejsemægleren kan vi tilbyde alle former for transport til jeres grupper. Det kan være fly, tog, bus eller kør-selv.

Fly

Rejsemægleren har direkte adgang til reservation af flybilletter i hele Europa, og vi råder over up-to-date prisdatabaser, der sikrer, at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Som de fleste har erfaret, kan der være stor forskel på priserne på flybilletter. Ikke alene fra selskab til selskab – men i høj grad også afhængigt af rejsedage og rejsens varighed kan der være mange penge at spare. Det ved vi en hel masse om, og vi har tid og lyst til altid at finde den rigtige kombination, der sikrer den bedste forbindelse til den bedste pris.

Den viden bruger vi også til at sammensætte storbyferier, der arrangeres på helt individuel basis og lige efter kundens ønsker. Derfor udgiver vi ikke et standardprogram over disse arrangementer, der typisk kan gå til Prag, Berlin eller hvor man nu kunne tænke sig at tage hen et par dage eller på en forlænget weekend. Og priserne kan f.eks. godt begynde ved et par tusinde kroner.

Tog

Rejsemægleren tilbyder togbilletter til alle destinationer. Vi kan tilbyde billetter på både 1. og 2. klasse, samt liggevogne, spisevogne m.v.

Bus

Rejser med bus er populære. På en moderne busrejse har man alle oplevelserne lige uden for vinduerne, og de moderne busser lader intet tilbage med hensyn til komfort og behagelighed.  Vi benytter kun 4 stjernede busser med danske chauffører. Vi garanterer at alle regler overholdes, herunder naturligvis også de gældende køre-hviletidsregler. Da vi har mange grupper som rejser med bus, så vil vi ofte kunne tilbyde samkørsel med andre grupper. Det vil medføre en lavere pris for jeres gruppe!

Kør-selv

Hvis man selv vælger at arrangere transporten, så hjælper vi gerne med overnatning og program undervejs.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk