100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Få et rejsetilbud

Rejsemægleren bestræber sig på at tilbyde billige rejser til mange europæiske storbyer.

  Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2441

  Billig grupperejse og studierejse Paris

  Studieture

  Studieture

  Rejsemægleren har arrangeret studieture i mere end 20 år og har igennem alle disse år opbygget en erfaring og ekspertise som vores grupper virkelig er glade for.

  En dannelsesrejse

  Vi ved, at studieturen eller skolerejsen, er en vigtig del af den almene dannelse som skolerne og uddannelsesinstitutionerne er en markant del af og at en oplevelse i udlandet er med til at forme de unge til de udfordringer vil møde i fremtiden. Her vil de opleve anderledes kultur, levevilkår og sociale forhold.

  Kompetente rejsekonsulenter

  Rejsemægleren stiller med et kompetent hold af rejsekonsulenter til alle vores rejsemål. Alle rejsekonsulenter har gentagne gange besøgt rejsemålet og kan derved benytte de oplevelser og erfaringer til at sammensætte det helt rigtige tilbud som passer til jeres ønsker og budget.

  Faglighed

  Vi ved hvor vigtigt det er, at der på studieturen findes faglige arrangementer som passer til netop jeres gruppe. Vi kan hjælpe med fyldestgørende program som indeholder de arrangementer og ture som I måtte ønske. Vi kan sende forslag til program, som passer til jeres klasse, uanset om det er lægges vægt på eksempelvis historie, dansk, idræt, religion m.v.

  Vi kan altså hjælpe med at opfylde næsten alle de ønsker der måtte være til faglighed på rejsen, uanset om det er lokal guide som har deltaget i Fløjlsrevolutionen i Prag, virksomhedsbesøg i Krakow, trekking i Harzen, madlavning i Rom eller hvad I måtte ønske.

  Populære rejsemål

  Berlin, Prag, London, Amsterdam og Paris er blandt vores mest populære rejsemål. Uanset hvor I ønsker at rejse hen, tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres skole rejse. Vi udarbejder gerne flere forskellige tilbud, så I kan sammenligne priser og overnatningsmuligheder, før I bestemmer jer. Vores rejsekonsulenter vil også rigtig gerne komme på besøg og eventuelt lave et oplæg omkring turen for jeres klasse.

  Vores partnere

  Studieturen er ofte en vigtig rejse som der er set frem til igennem lang tid. Vi ved derfor hvor vigtigt det er, at tingene fungerer som aftalt. Vi har igennem flere år udviklet vores partnerskab på de forskellige rejsemål, så vi kun arbejder med gode og pålidelige partnere. Det sikrer at jeres studietur har bedste mulighed for at blive succesfuld, både med hensyn til et godt fagligt indhold kombineret med sociale aktiviteter som binder rejsen sammen. Vores lokale partnere på alle rejsemål medfører, at vi altid kan tilbyde de bedste priser og samtidig en god kvalitet. Vores partnere er opdaterede på nye begivenheder og er altid parate til direkte hjælp, hvis dette skulle blive nødvendigt.

  Aktive studieture

  Vi tilbyder selvfølgelig også aktive studieture, hvor naturen og fysiske aktiviteter indgår som en væsentlig del af turens indhold. Vi tilbyder arrangementer hvor samarbejdet indgår som en stor del af de nødvendige færdigheder og det kunne eksempelvis være rappelling på dæmning, mountainbike i skoven, rafting om natten, hiking i bjerge. Vores aktive studieture kan også kombineres med én eller flere overnatninger i en storby.

  Hvis I vælger at lade Rejsemægleren arrangere jeres studietur, så er der alle muligheder for, at turen bliver en succes.

  Tilbud

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

  BESTIL ET GRATIS OG
  UFORPLIGTENDE
  TILBUD

  SPØRGSMÅL?
  RING GRATIS PÅ
  (+45) 40 55 75 66

  test 2

  Få tilbud: Klik her
  Tlf. nr.:
  (+45) 40 55 75 66
  Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
  Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk