100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam:

Tag på studietur eller grupperejse til det spændende Amsterdam, der både byder på kulturelle oplevelser og et festligt natteliv.
I Amsterdam vil I kunne opleve den helt specielle atmosfære i byens gamle bymidte og den oprindelige byplan. Efter en dags vandring rundt i Amsterdams gader bør I hoppe på en af de utallige både, der findes i kanalerne, og lade jer fragte rundt og få et nyt perspektiv på byen. En billig grupperejse til Amsterdam tilbydes med prisgaranti af Rejsemægleren.

Attraktioner

Når turen nu er gået til Amsterdam bør I ikke snyde jer selv for et besøg til Anna Franks hus. Hvis I er kunstinteresseret skal de anerkendte museer Rembrandt og Van Gogh besøges – begge ligger på Museumplein. Er museer ikke sagen, så er et besøg på Amsterdam ArenA måske sagen. Arenaen er hjemstedet for en af Hollands mest berømte fodboldklubber, Ajax Amsterdam.

Når solen er gået ned, liver Amsterdams gader op på ny – en gåtur igennem Red Light District, hvor der kan ses danseshows i vinduerne eller sæt jer på en af de lokale caféer og nyde en forfriskning.

En spændende tur ud af Amsterdam kunne være et besøg hos den Internationale Straffedomstol i Haag (ICC). Domstolen efterforsker og dømmer enkeltpersoner i sager som omfatter folkedrab, krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.

Billig grupperejse til Amsterdam:

Vi tilbyder en billig grupperejse til Amsterdam med enten bus eller fly. Overnatning kan være på centralt hostel, dejligt hotel eller spændende bådhotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Amsterdam, eksempelvis guidede ture rundt i byen, bådtur på byens kanaler, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres billige grupperejse til Amsterdam.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Amsterdam, som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk