100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Reykjavik Grupperejser og Studieture

Reykjavik

Reykjavik

Reykjavik er moderne, kulturel og storslået natur. Selvom det er en af de mindre hovedstader med cirka 200.000 indbyggere, så udgør byen cirka 2/3 af hele Islands indbyggertal. Det betyder også, at det er muligt at kombinere kulturelle oplevelser, i eksempelvis den nye opera eller på et af de gode museer, med aktiviteter i den fantastiske natur som er både i og udenfor Reykjavik.

Seværdigheder

De faglige muligheder er vigtige for en god grupperejse og studietur og netop Reykjavik tilbyder en masse muligheder.

Besøg Hafnarhús kunstmuseum som er beliggende i et gammelt pakhus på havnen. Her udstilles både nationale og internationale samtidskunstnere i hele seks gallarier. Tag derefter forbi Hallgrímskirken som næsten er blevet er varetegn for Island og afslut med et besøg på Islands Nationalgalleri hvor både kunst og et godt måltid kan nydes.

Et besøg i Reykjavik byder også på muligheden for at lave aktiv ferie såsom kajak, hiking, ridning eller en køretur ud i landskabet. Det er meget populært at tage “The Golden Circle” hvor man kommer forbi en del af de helt store naturseværdigheder, herunder de berømte geysere, det store Gullfoss vandfald og Þingvellir National park. Man kan tilføje Den Blå Lagune til listen.

Billig grupperejse og studietur til Reykjavik:

Vi tilbyder billig grupperejse og studietur med fly fra både Jylland og Sjælland. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange attraktioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studietur, skolerejse eller grupperejse til Reykjavik.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde alle former for arrangementer som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Priser fra 2.698,-
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk