100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Athen

Athen

Athen:

Athens lange historie kan føres langt tilbage – længere tilbage end de fleste byer i Europa og i verden, eftersom byen har været beboet i mindst 3.000 år. Athen blev den ledende by i oldtidens Grækenland i det første årtusind f.Kr. og byens kulturelle udvikling grundlagde den vestlige civilisation.
Også i dag har Athen meget at byde på. Byen fik et ansigtsløft i årene op til OL i 2004 og fremstår i dag som en moderne metropol med en velfungerende infrastruktur, hippe restauranter og verdensklassemuseer. Vi sørger for en billig grupperejse til Athen – med prisgaranti.

Seværdigheder

Der er en masse muligheder for dem der tager på studietur til Athen.
Akropolis er (selvfølgelig) et ”must”, og desuden er Nationalmuseet for Arkæologi et museum i verdensklasse og absolut et besøg værd. Et virksomhedsbesøg er anbefalelsesværdigt, for at møde grækerne i øjenhøjde og høre om erhvervslivets udfordringer og muligheder.

Grækenland et studierejsemål, hvor faglige programmer af historisk, kulturel, politisk og økonomisk interesse er i top – et oplagt rejsemål for en skolerejse eller studietur – og kan rumme fagområder såsom samfundsfag, billedkunst, matematik, historie og økonomi. Det er let at sammensætte et spændende fagligt program på rejsen til Athen.

Billig grupperejse til Athen:

Vi tilbyder billig grupperejse til Athen med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Athen, eksempelvis guidede ture rundt i byen eller en guidet tur på Akropolis, besøg på byens mange museer, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Athen.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Athen som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk