100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Warszawa

Warszawa:

Selvom Warszawa først er grundlagt relativt sent i Polens historie, så har byen været landets hovedstad mere eller mindre konstant siden 1611. Den gamle bydel er blevet genopbygget fra grunden af, da nazisterne under 2. verdenskrig ødelagde omkring 85% af byen. Ethvert autentisk levn af arkitektoniske fundamenter fundet i ruinhoben er blevet indarbejdet i restaureringen og det klassiske centrum omkring den gamle markedsplads er nu med på Unesco´s liste over verdens kulturarv. 2. verdenskrig vil altid udgøre en dyster fortid og flere steder i byen ses stadig spor fra krigen bl.a. ved den tidligere jødiske ghetto, på museerne og ved de mange mindesmærker. Warszawa er også påvirket af de godt 40 år under kommunistisk styre og med en af Polens højeste bygninger, det monumentale Kulturpalads, skænket som gave af Sovjetunionen, så glemmes denne historiske periode ikke foreløbigt.

I dag er Warszawa en harmonisk blanding af elementer fra renæssancen, barok og gotik. Byen er levende og fuld af atmosfære. Warszawa har masser af udendørs cafeer og kunstboder og byder på en bred vifte af etniske retter.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

Rejsemægleren

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser