100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Teplice

Teplice

Teplice:

Tag på studietur eller grupperejse til det spændende Teplice, der både byder på kulturelle oplevelser og naturoplevelser. Vi sørger for en billig grupperejse til Teplice – med prisgaranti.

Kurbyen Teplice ligger i en dalsænkning mellem Krušné Hory bjergene og De Bøhmiske Mellembjerge (Ceské Stredohorí) – ikke langt fra grænsen til Tyskland. Teplice har ca. 50.000 indbyggere.

Kurophold

Teplice er et af de ældste, men også mest moderne kursteder i Europa. Allerede for 2.000 år siden kendte man til Teplice-dalens helbredende kilder, idet der er gjort fund af romerske og keltiske mønter i området. Senere blev området beboet af slaviske stammer, som også benyttede de helsebringende kilder. I nyere tid har folk fra alle dele af Europa valfartet til kurbadene i Teplice.

Teplices storhedstid som kurby var fra 1800-tallet og indtil 2. Verdenskrigs slutning. Efter 2. Verdenskrig, hvor Tjekkoslovakiet blev kommunistisk, gik byen i forfald og mistede en del af sin charme. Efter kommunismens fald har Teplice imidlertid genrejst sig som kurby. Og da ikke alle igen har fået øjnene op for byens potentiale, er det et billigt sted at tage på kurophold.

Mineralvandet i kurbadene indeholder flour samt en stor mængde sporstoffer og ædelmetaller, hvorved vandet har en positiv effekt på sygdomme i blodomløbet, bevæge- og nerveapparatet. Den vigtigste kurbehandling er varme bade og bevægebehandling i varmt mineralvand.

Aktiviteter

Af andre aktiviteter end kurbade, så kan Teplice byde på golf, fitness, tennis, vandland, squash, ridehal, cykeludlejning, Krušnéhoryteater, opera, ballet, skuespil.

Billig grupperejse til Teplice:

Vi tilbyder billig grupperejse til Teplice med bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Teplice, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på byens kurbade, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Teplice. Et besøg kan kombineres med tur til Prag eller Dresden.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Teplice som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk