100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billige grupperejser, studieture og skolerejser til Hamborg

Hamborg

Hamborg

Hamborg er med sine 1,8 mio indbyggere (5 mio i hele området omkring Hamborg) Tysklands næststørste by og absolut et interessant rejsemål for grupperejser, studieture og skolerejser, da der er mange seværdigheder, som kan gøre studieturen til en lærerig rejse. Byen ligger i en dejlig kort køreafstand fra Danmark. Selvom Hamborg blev fuldstændig ødelagt under 2. verdenskrig, så er den nu genopbygget som en moderne storby, der tilbyder spændende historiske seværdigheder, såsom det gamle St. Pauli-område med den tidligere berygtede ”Reeperbahn”, den helt nye bydel ved havnen ”HafenCity”, hele historien om hvordan The Beatles nærmest startede deres succesfulde karriere i byen, eller selve industrihavnen som er en af Europas største containerhavne.

Seværdigheder

Der er en masse muligheder for dem der tager på grupperejse og studietur til Hamborg.

Vi tilbyder guidede ture på dansk, tysk eller engelsk hvor man kan få et grundigt indblik i Hamborg under 2. verdenskrig, Tysklands politiske udvikling eller en fortælling om livet ved havnen. Tæt ved Hamborg er det muligt at besøge en del af Airbus store fabrik ligesom KZ-lejren Neuengamme ligger lige udenfor byen. Tag bussen eller toget på studierejse eller grupperejse og oplev den moderne havneby, der har faglige tilbud på alle niveauer og til alle klasser.

Derudover kan man selvfølgelig få finpudset og måske udvidet sit tyske sprog samt lære af fortidens grumme periode under Hitlers totalitære regime.

Billig grupperejse og studietur til Hamborg:

Vi tilbyder billig grupperejse og studietur til Hamborg med både bus og tog. Afstanden fra Danmark er dejlig kort, så man kan virkelig få noget ud af en tur til hertil. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Hamborg eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange attraktioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studietur, skolerejse eller grupperejse.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer tilpasset nøjagtigt til den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Priser fra 998,-
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk