100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Edinburgh Grupperejser og Studieture

Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh er hovedstaden i smukke Skotland og byder alle besøgende velkommen med sin venlighed og helt specielle atmosfære. Edinburgh Castle er byens helt centrale omdrejningspunkt. Borgen ligger i absolut centrum af byen og man kan se den, næsten uanset hvor man befinder sig. Lad dig føre tilbage i historien af den gamle bydels snoede og snørklede gader og nyd derefter den enestående arkitektur i den nye bydel. Edinburgh opleves heldigvis bedst til fods og der er ikke langt imellem oplevelserne! Det er nemt at forstå at byen i 1995 blev en del af  UNESCOs Verdensarvsliste.

Seværdigheder

De faglige muligheder er vigtige for en god grupperejse og studietur og i netop Edinburgh er der en masse muligheder.

Byen er fyldt med historiske seværdigheder såsom Edinburgh Castle, The Royal Mile (udgøres af fire middelaldergader samt sidegader med små butikker, pubber, museer m.v.), festivalen “Tattoo” i august måned, rundtur i de underjordiske gader, det Skotske Parlament samt ture ud af byen til eksempelvis Loch Lomond, fodbold i Glasgow eller en tur i det berømte skotske højland.

Billig grupperejse og studietur til Edinburgh:

Vi tilbyder billig grupperejse og studietur med fly fra både Jylland og Sjælland. Overnatning kan være på centralt hostel eller et dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens mange attraktioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studietur, skolerejse eller grupperejse til Edinburgh.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde alle former for arrangementer som er tilpasset den konkrete gruppe.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Priser fra 1.698,-
Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk