100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig studietur i Danmark

Studieture i Danmark

NYHED: Studieture i Danmark

En studierejse i Danmark var måske ikke oplagt tilbage i 2019, men i den ”den nye virkelighed” er Danmark meget relevant som destination for en studietur. Heldigvis er Danmark et skønt land med meget at byde på, og derfor har en studietur i Danmark alle forudsætninger for at give eleverne et stort udbytte.

Som en bonus er en studietur i Danmark et meget bæredygtigt valg, fordi flyrejsen her nemt kan spares væk, og andre – mere CO2 venlige – transportmidler er mere oplagte.

På enhver studietur er fagligt indhold, samvær og fælles oplevelser vigtige komponenter i den samlede rejseoplevelse, og det gælder naturligvis også på vores studieture i Danmark.
Lige udenfor døren, har vi i Danmark, masser af historie, natur og innovative virksomheder.

Kontakt os for yderligere information eller se vores rejseforslag her:

Program

Vi har udviklet forskellige forslag til indhold, som giver studieturen en rigtig stærk faglig profil. Vi har nemlig lavet dagsprogrammer med hver deres faglige tematik. Ét dagsprogram er inkluderet i prisen, og de øvrige kan tilkøbes.
OG husk at vores forslag kun er … forslag. Vi skræddersyer som altid studieturen til den specifikke gruppe.

En dag med fokus på bæredygtighed – INKLUDERET
Folketinget har besluttet af CO2 udledningen skal reduceres med 70% i 2030, og hos mange unge har klimaet topprioritet. Samtidig har vi i Danmark mange ”grønne” virksomheder og initiativer. Derfor har vi valgt at inkludere en bæredygtighedsdag, hvor fokus er på klima, grøn omstilling og bæredygtighed.

Forslag til yderligere dagsprogrammer – VALGFRIT
Vi har desuden sammensat nogle fagligt stærke ”pakker”, hvor et dagsprogram er dedikeret til et bestemt emne. Vi kan derfor give jer forslag til studieturens forløb, dag-for-dag.
Og skulle I blot ønske at tilkøbe enkelte elementer af et dagsprogram, så er det skam også muligt – kontakt os for et konkret tilbud.

Vi tilpasser altid vores studierejser til de ønsker og behov, som de specifikke lærere og elever har.
Vi benytter danske busser med danske chauffører, gennemprøvede overnatningssteder, mulighed for dansk guideservice og selvfølgelig vores faste gode service fra første forespørgsel til opfølgning, når gruppen er vendt hjem.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk