100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Få et rejsetilbud

Rejsemægleren bestræber sig på at tilbyde billige rejser til mange europæiske storbyer.

  Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2441

  Billig grupperejse og studierejse Paris

  Firmarejser

  Firmarejser:

  Rejsemægleren har arrangeret firmarejser i mere end 15 år og har igennem alle disse år opbygget en erfaring og ekspertise som vores grupper virkelig er glade for.

  Socialt og fagligt relevant

  Vi ved, at en firmarejse skal fungere både som et socialt samlingspunkt samt have et ordentligt fagligt indhold. Vores erfaring og vores gode partneres viden gør, at vi kan sikre jer begge dele. Vi laver gerne forslag til aktiviteter som passer til netop jeres firma. Det kan være relevante besøg på virksomheder, butikker eller institutioner, rundture med fokus på bestemt arkitektur, oplæg fra relevante personer indenfor en bestemt industri, brug af konference faciliteter samt meget mere. Til udbygning af det sociale aspekt sørger vi gerne for team-building (kan være i alle sværhedsgrader), fysiske aktiviteter, vinsmagning, underholdning, ja alt hvad I kunne tænke jer.

  Vi kan altså hjælpe med et fyldestgørende program som indeholder de arrangementer som I måtte ønske. Vi sender gerne forslag til program, som er tilpasset netop jeres firma.

  Kompetente rejsekonsulenter

  Rejsemægleren stiller med et kompetent hold af rejsekonsulenter til alle vores rejsemål. Alle rejsekonsulenter har gentagne gange besøgt rejsemålet og kan derved benytte de oplevelser og erfaringer til at sammensætte det helt rigtige tilbud som passer til jeres ønsker og budget.

  Populære rejsemål

  Berlin, Prag, London, Amsterdam og Paris er blandt vores mest populære rejsemål. Uanset hvor I ønsker at rejse hen, tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres firmarejse. Vi udarbejder gerne flere forskellige tilbud, så I kan sammenligne priser og overnatningsmuligheder, før I bestemmer jer. Vores rejsekonsulenter vil også rigtig gerne komme på besøg og eventuelt lave et oplæg omkring turen for jeres firma.

  Vores partnere

  En firmarejse er også vigtig for selve medarbejderne. Vi ved derfor hvor vigtigt det er, at tingene fungerer som aftalt. Vi har igennem flere år udviklet vores partnerskab på de forskellige rejsemål, så vi kun arbejder med gode og pålidelige partnere. Det sikrer at jeres firmarejse har bedste mulighed for at blive succesfuld, både med hensyn til et godt fagligt indhold kombineret med sociale aktiviteter som binder rejsen sammen. Vores lokale partnere på alle rejsemål medfører, at vi altid kan tilbyde de bedste priser og samtidig en god kvalitet. Vores partnere er opdaterede på nye begivenheder og er altid parate til direkte hjælp, hvis dette skulle blive nødvendigt.

  Aktive firmarejser

  Vi tilbyder selvfølgelig også aktive firmarejser, hvor naturen og fysiske aktiviteter indgår som en væsentlig del af turens indhold. Vi tilbyder arrangementer hvor samarbejdet indgår som en stor del af de nødvendige færdigheder og det kunne eksempelvis være rappelling på dæmning, mountainbike i skoven, rafting om natten, hiking i bjerge. Vores aktive firmarejser kan også kombineres med én eller flere overnatninger i en storby.

  Hvis I vælger at lade Rejsemægleren arrangere jeres firmarejse, så er der alle muligheder for, at turen bliver en succes.

  Tilbud

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

  BESTIL ET GRATIS OG
  UFORPLIGTENDE
  TILBUD

  SPØRGSMÅL?
  RING GRATIS PÅ
  (+45) 40 55 75 66

  test 2

  Få tilbud: Klik her
  Tlf. nr.:
  (+45) 40 55 75 66
  Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
  Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk