100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Amsterdam

Amsterdam – Hoteller

Billig overnatning i Amsterdam

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Amsterdam. Det kan være hostels, vandrehjem, hoteller i alle priskategorier, husbåde og flodhoteller. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores dygtige partner i Amsterdam har kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser anbefaler vi blandt andet følgende billig overnatning i Amsterdam:

Hostel Hans Brinker: 
Hostel med en meget central placering ved Leidseplein og Rembrandtplein. Alle værelser har eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Hans Brinker

Hostel A&O Amsterdam Zuidoost: 
Hostel A&O er placeret i udkanten af centrum og med cirka 15 min. med metro til absolut centrum. Metroen ligger nærved. Det er et dejligt hostel og alle værelser har eget bad og toilet. Værelserne er typisk 4-8sengsværelser mens lærerne kan få enkeltværelser. Morgenmad og sengelinned er inkluderet mens håndklæder skal medbringes. Der er gratis WIFI.

Hjemmeside: Hostel A&O Amsterdam Zuidoost

Hostel ClinkNOORD: 
ClinkNOORD ligger centralt i Amsterdam med kun en gratis 5 min. sejltur fra Amsterdams Centraal Station. Båden sejler hele døgnet. Hostellet er relativt nyt og har over 700 senge. Værelserne er med køjesenge og eget bad og toilet. Morgenmad og sengelinned er inkluderet, mens man selv skal medbringe håndklæder.

Hjemmeside: Hostel ClinckNOORD

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende billig overnatning i Amsterdam:

Hotel MEININGER Amsterdam City West: 
Meininger hotel er et fint 3 stjernet hotel i den vestlige del af Amsterdam. Med offentlig transport er der kun 5 min til Amsterdam Centraalstation og der er stoppested lige udenfor hotellet. Hotellet åbnede i 2012 og tilbyder gratis WIFI, bar, gæste køkken, mulighed for parkering m.v.

Hjemmeside: Hotel Meininger Amsterdam City West

Hotel The Tire Station: 
The Tire Station ligger tæt ved Vondelpark og med kun 3 sporvognsstop til Leidseplein og derved absolut centrum. Hotellet tilbyder møderum, bar og restaurant. Med 112 værelser er der mulighed for selv store grupper som med stor sandsynlighed vil elske dette hotel, som sætter fokus på økologi og hensyn til miljøet.

Hjemmeside: The Tire Station

Hotel Novotel Amsterdam City: 
Dette 4 stjernede hotel ligger i Amsterdams forretningskvarter og tæt ved RAI kongres center. Her er der metro, bus og tog til både centrum og resten af Amsterdams seværdigheder. Novotel Amsterdam City tilbyder gym, sauna og gratis WIFI ligesom der er bar og restaurant. Der er også flere restauranter, barer og indkøbsmuligheder i området.

Hjemmeside: Novotel Amsterdam City

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser

Rejsemægleren