100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Grupperejser og studieture til Athen

Athen – Seværdigheder

Seværdigheder i Athen:

Athen giver mulighed for at opleve mange forskellige former for seværdigheder. Byen dækker de fleste ønsker og behov. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Athen:

  • Akropolis (naturligvis): Det 2.500 år gamle bygningsværk ligger højt oppe på en klippe, og det kan ses fra stort set hele Athen.
  • Syntagma: Syntagmapladsen er Athens midtpunkt. Hjemsted for både den græske præsident og parlamentet. Stedet beskyttes af bevæbnede soldater iklædt en lidt særprægede uniform med nederdel.
  • Plaka: Det er Athens ældste bydel og en af de smukkeste. Her er smalle og snoede gader med masser af restauranter og butikker af skiftende kvalitet.
  • Lykabettoshøjen: Herfra er der en fantastisk udsigt over Athen. Den stejle tur til toppen kan tages til fods eller med kabelbanen.
  • Akropolis Museum: Museet åbnede i 2007. Museet ligger 300 meter fra Akropolis og det anbefales at besøge museet før Akropolis, for at få den bedste forståelse. Hjemmeside: Akropolis Museum
  • Sunio: Ganske vist 80 km syd for Athen. Sunio er kendt for det imponerende Poseidon Tempel tilegnet havguden Poseidon. Tidligere var det almindeligt, at gæster ridsede deres navne ind i templet, men for ikke at ødelægge bygningsværket yderligere, er det nu afspærret.
  • Athens Metro: Metroen kaldes også et rullende museum og er ikke blot et transportmiddel. Her er både antik og nyere kunst repræsenteret. På Akropoli-stationen, der åbnede i 2000, er der mulighed for at se replikaer af friserne fra Parthenon. Men derudover er metroen et velfungerende transportsystem. Togene kører hver femte minut fra kl. 5 til 24.
  • Det Nationale Arkæologiske Museum: Museet betegnes som et af de bedste museer af sin art i verden.
    Der bør afsættes to-tre timer til besøget.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Athen samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk