100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Barcelona

Barcelona – Hoteller

Billig overnatning i Barcelona:

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Barcelona. Det kan være hostels, vandrehjem, hoteller i alle priskategorier, tæt ved havet eller Ramblaen. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores dygtige partner i Barcelona har kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser og skolerejser anbefaler vi blandt andet følgende  billig overnatning i Barcelona:

Hostel Fernando: 
Hostel med en meget central placering cirka 100m fra Ramblaen og Plaza Real. Hostellet er blevet renoveret og fremstår dejligt. Værelserne har typisk plads til 6 personer mens der kan tilbydes enkeltværelser til lederne. Alle værelser har eget bad og toilet ligesom der er sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen. Receptionen har 24timers åbent og her er der gratis WIFI. Der er tilknyttet restaurant, elevator og hele hostellet er røgfrit

Hjemmeside: Hostel Fernando

Hostel Equity Point Barcelona Centric: 
Dette hostel er beliggende i absolut centrum af Barcelona, tæt ved Ramblaen og Plaza Catalunya. Hostel Equity Point Barcelona Centric ligger i en renoveret bevaringsværdig bygning i samme berømte område som nogle af Gaudis bygninger. Værelserne er typisk med køjesenge med plads til 6-8 personer. Alle værelser som vi tilbyder, har eget bad og toilet. Der er en stor tagterrasse som kan benyttes af alle gæster. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Af andre faciliteter er der elevator, bar,  køkkenfaciliteter, gode fællesarealer, vaskemuligheder m.v.

Hjemmeside: Equity Point Barcelona Centric

Hostel Generator Barcelona: 
Hostel Generator Barcelona ligger i nærheden af Barcelonas berømte katedral  La Sagrada Familia. Det er et trendy designhostel midt i det livlige Gracia-område. Værelserne er enkle og med køjesenge til typisk 6 personer. Alle værelser har eget bad og toilet og der er inkluderet morgenmad og sengelinend i prisen. Hostellet har rigtig fine fællesområder med gratis WIFI, bar, cafe og sofagrupper med tv.

Hjemmeside: Hostel Generator Barcelona

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Aranea: 
Hotel Aranea er et fint 3 stjernet hotel i kvarteret Eixample og med kun 5 min. til fods til Katedralen La Sagrada Familia og det livlige Gracia-område. Alle værelser har eget bad  og toilet, aircon og minibar.  Hotellet er perfekt til både voksengrupper og firmaer og tilbyde rgratis WIFI, tagterrasse samt mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Aranea

Hotel Catalonia Barcelona Plaza: 
Hotel Catalonia Barcelona Plaza er et dejligt 4-stjernet hotel ved Plaza Espanya. Hotellet tilbyder flere møderum, bar, restaurant, udendørs swimmingpool kombineret med tagterrasse med fantastisk udsigt. Værelserne er med gratis WIFI, minibar, roomservice, badekar m.v. Hotellet er ideelt for voksengrupper som både vil nyde Barcelona, slappe af på hotellet samt eventuelt holde møder.

Hjemmeside: Hotel Catalonia Barcelona Plaza

Hotel Novotel Barelona City: 
Dette 4 stjernede hotel ligger tæt ved La Sagrada Familia, Barcelonas berømte strand samt shoppingcentre. Der er 5 min til metro som tager jer til byens andre seværdigheder. Novotel Barcelona City tilbyder fitness-center, udendørs pool, tagterrasse og gratis WIFI ligesom der er bar og restaurant.

Hjemmeside: Novotel Barelona City

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk