100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Barcelona

Grupperejser Barcelona

Billig grupperejse til Barcelona:

Hvis kombinationen af storby og strandliv lyder som den perfekte ferie for jer, er Barcelona et godt bud på en feriedestination. Rejsemægleren tilbyder billig grupperejse til Barcelona – med prisgaranti.

Barcelona er en by, der er ideel for grupperejser og studieture, da byen indbyder til at gå på opdagelse i de lokale gader, se den flotte arkitektur eller bruge en eftermiddag ved stranden.

Billig grupperejse til Barcelona:

Vi tilbyder billig grupperejse til Barcelona med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Barcelona, eksempelvis guidede ture rundt i byen, cykelrundture, museumsbesøg, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres billige grupperejse til Barcelona.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Barcelona, som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Barcelona

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Barcelona i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Barcelona på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund og Aalborg mod tillæg.

Flyrejse til Barcelona 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.998

kr. 2.148

kr. 1.998

Ekstra nat

kr. 148

kr. 198

kr. 148

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Barcelona:

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Barcelona. Det kan være hostels, vandrehjem, hoteller i alle priskategorier, tæt ved havet eller Ramblaen. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores dygtige partner i Barcelona har kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser og skolerejser anbefaler vi blandt andet følgende  billig overnatning i Barcelona:

Hostel Fernando: 
Hostel med en meget central placering cirka 100m fra Ramblaen og Plaza Real. Hostellet er blevet renoveret og fremstår dejligt. Værelserne har typisk plads til 6 personer mens der kan tilbydes enkeltværelser til lederne. Alle værelser har eget bad og toilet ligesom der er sengelinned og morgenmad inkluderet i prisen. Receptionen har 24timers åbent og her er der gratis WIFI. Der er tilknyttet restaurant, elevator og hele hostellet er røgfrit

Hjemmeside: Hostel Fernando

Hostel Equity Point Barcelona Centric: 
Dette hostel er beliggende i absolut centrum af Barcelona, tæt ved Ramblaen og Plaza Catalunya. Hostel Equity Point Barcelona Centric ligger i en renoveret bevaringsværdig bygning i samme berømte område som nogle af Gaudis bygninger. Værelserne er typisk med køjesenge med plads til 6-8 personer. Alle værelser som vi tilbyder, har eget bad og toilet. Der er en stor tagterrasse som kan benyttes af alle gæster. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Af andre faciliteter er der elevator, bar,  køkkenfaciliteter, gode fællesarealer, vaskemuligheder m.v.

Hjemmeside: Equity Point Barcelona Centric

Hostel Generator Barcelona: 
Hostel Generator Barcelona ligger i nærheden af Barcelonas berømte katedral  La Sagrada Familia. Det er et trendy designhostel midt i det livlige Gracia-område. Værelserne er enkle og med køjesenge til typisk 6 personer. Alle værelser har eget bad og toilet og der er inkluderet morgenmad og sengelinend i prisen. Hostellet har rigtig fine fællesområder med gratis WIFI, bar, cafe og sofagrupper med tv.

Hjemmeside: Hostel Generator Barcelona

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Aranea: 
Hotel Aranea er et fint 3 stjernet hotel i kvarteret Eixample og med kun 5 min. til fods til Katedralen La Sagrada Familia og det livlige Gracia-område. Alle værelser har eget bad  og toilet, aircon og minibar.  Hotellet er perfekt til både voksengrupper og firmaer og tilbyde rgratis WIFI, tagterrasse samt mødefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Aranea

Hotel Catalonia Barcelona Plaza: 
Hotel Catalonia Barcelona Plaza er et dejligt 4-stjernet hotel ved Plaza Espanya. Hotellet tilbyder flere møderum, bar, restaurant, udendørs swimmingpool kombineret med tagterrasse med fantastisk udsigt. Værelserne er med gratis WIFI, minibar, roomservice, badekar m.v. Hotellet er ideelt for voksengrupper som både vil nyde Barcelona, slappe af på hotellet samt eventuelt holde møder.

Hjemmeside: Hotel Catalonia Barcelona Plaza

Hotel Catalonia Barcelona Plaza: 
Hotel Catalonia Barcelona Plaza er et dejligt 4-stjernet hotel ved Plaza Espanya. Hotellet tilbyder flere møderum, bar, restaurant, udendørs swimmingpool kombineret med tagterrasse med fantastisk udsigt. Værelserne er med gratis WIFI, minibar, roomservice, badekar m.v. Hotellet er ideelt for voksengrupper som både vil nyde Barcelona, slappe af på hotellet samt eventuelt holde møder.

Hjemmeside: Hotel Catalonia Barcelona Plaza

Seværdigheder i Barcelona:

Barcelona giver mulighed for at opleve mange forskellige former for seværdigheder. Byen tilbyder både strand, kultur og berømt arkitektur. Her er nogle af de meste berømte seværdigheder i Barcelona:

 • Bydelen Eixample: her findes der flere huse tegnet af arkitekten Gaudi, samt hans ufærdige katedral La Sagrada Familia. Katedralen er vel byens varetegn og blandt de mest besøgte seværdigheder i Barcelona.
 • Parc Güell: se Gaudi’s spektakulære bygningsværker, der er beklædt i farvestrålende mosaikker. Her ligger også Gaudi Museet i et hus, som tidligere var Gaudi’s bolig.
 • Columbus Søjlen: den 56 meter høje søjle for enden af Ramblaen hvor Columbus kigger mod sit hjemland.
 • Industrimuseet  MNACTEC: ligger i Terrassa udenfor Barcelona, og fokuserer især på tekstilindustri men også biler, flyvemaskiner mv.
 • Museu Picasso, Fundació Joan Miró og MACBA: kunstmuseer i verdensklasse.
 • Salvador Dali museet i Figueres samt hans hus i Port Lligat, hvor der nu er museum.
 • Guidet byrundtur: til fods eller i bus.
 • Cavaproducenten Caves Codorniu: aflæg et besøg og få en indføring i produktionen af den spanske ”champagne” cava. Er I mere til øl så er Damm S.A. bryggeri en oplagt mulighed.
 • Bilproducenten SEAT: kombinerer tysk grundighed med spansk temperament.
 • CosmoCaixa naturvidenskabsmuseum: med permanente udstillinger om historie, vejret og geologiske forhold
 • FC Barcelona: Camp Nou og El Museu del Barca
 • Monjuic Castle: militært forsvarsværk.
 • Klosteret i Montserrat: en helt fantastisk beliggenhed på bjerget Montserrat, hvor der også er vandrestier i området.
 • MAC arkæologisk museum: med historiske artefakter fra oldtidens Grækenland og Romerriget.
 • Barcelonas børs: Borsa de Barcelona
 • Cataloniens Parlament
 • Barcelonas OL-by: bygget og anvendt til OL i 1992.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres grupperejse til Bardelona, som både kan indeholde seværdigheder i Barcelona samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Barcelona:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Barcelona kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi har et godt og solidt samarbejde med en af Barcelonas mest erfarne og bedste event-planlægger indenfor grupperejser. Det gør os i stand til at tilbyde de fleste former for arrangementer og faglige besøg i Barcelona og andre byer i Spanien. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så hjælper vi også med det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Barcelona. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller spansk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, erhvervsskole, konstruktionsskole, gymnasium eller handelsgymnasium.
 • Besøg på Barcelonas Universitet: www.ub.edu
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Spanien.
 • Foredrag om indvandrerproblematikken.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur og kirkerne. Herunder Barcelonas berømte katedral La Sagrada Familia: www.sagradafamilia.org
 • Museumsbesøg: hjælp til at bestille entrebilletter
 • Sprogskole. Afprøv det spanske sprog på en professionel sprogskole hvor der dog fokuseres på indlæring igennem en seriøs men sjov måde.
 • Lav mad som en rigtig spansk kok. Det er den klassiske paella som skal laves fra bunden med hjælp fra en dygtig spansk kok. Til sidst hygges der med mad og drikke.
Anbefalede fagområder

Barcelona kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen har alle muligheder for at tilbyde et meget alsidigt program med fokus på både faglighed og socialt samvær.

Historie, Kunst og Kultur:

 • Få en guidet tur eller gå selv på opdagelse i kvarteret Eixampla med Barcelonas mest ikoniske bygning; den ufærdige katedral La Sagrada Familia og Gaudis mest berømte hus Casa Mila.
 • Klosteret Montserrat: Et af Spaniens mest hellige steder men en helt fantastisk beliggenhed på bjerget Montserrat, hvor der også er vandrestier i området. På toppen ligger et benediktinerkloster med den Sorte Madonna “La Morenita”.
 • Besøg de mange forskellige museer: Picasso Museum, Gaudi Museum, museet for samtidskunst MACBA og Salvador Dalis Museum i Figueres.

Idræt:

 • Den Olympiske By grundlagt til OL i 1992. Den er nu en livlig forstad til Barcelona.
 • Se en fodbold kamp med F.C. Barcelona eller den mindre klub Espanyol. Alternativt så få en rundtur på Barcelonas hjemmebane Camp Nou som er Europas største stadion med plads til knap 100.000 tilskurer
 • Benyt stranden som er en integreret del af af byen.

Samfundsfag:

 • Byrundtur med fokus på eksempelvis Spaniens indvandring, økonomi og sociale system.
 • Besøg i det Catalanske Parlament.
 • Diverse virksomhedsbesøg: det kan være store etablerede virksomheder eller mindre iværksætterfirmaer.

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

 • Byrundtur med fokus på værker i skulpturer og mosaikker, af en verdensberømte arkitekt Antoni Gaudi. Det inkluderer Park Guell (Gaudi-parken), La Sagrada Familia (katedralen), Casa Batllo, Casa Mila og Casa Vicens. Det kan afrundes med et besøg Museo Gaudì.

Naturvidenskab og Geografi:

 • Cosmo Caixa Videnskabsmuseum: Interaktivt museum med både permanente- og særudstillinger inden for videnskab, geografi og biologi.

  Besøg på det Tekniske Museum i byen Terrassa udenfor Barcelona. Her er fokus på arkitektur i forbindelse med den industrielle revolution

  Botaniske Have: Tag selv en rundtur i den botaniske have.

  Barcelona Zoo

  Husk at hvis I har andre ønsker om faglige besøg i Barcelona så hjælper vi gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk