100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Berlin med Rejsemægleren

Berlin – Hoteller

Billig overnatning i Berlin

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Berlin. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tysklands største og bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studieture og skolerejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Berlin:

Hostel Generator Prenzlauer Platz: 
Dette hostel ligger i det uformelle kvarter Prenzlauer Berg og kun med kort afstand til centrum med metro og sporvogn, som holder lige udenfor. Der er restaurant, bar og lounge-område. Hostellet tilbyder både værelser med og uden eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Dette er et af de bedste bud på billig overnatning i Berlin uden at gå på kompromis med beliggenhed og kvalitet.

Hjemmeside: Hostel Generator Prenzlauer Platz

Hostel Generator Alexanderplatz (tidligere Hostel One80):
Generator-kæden har overtaget One80 Hostel Berlin og dermed den perfekte beliggenhed lige ved Alexanderplatz. Herfra er der rigtig gode muligheder for at nå alle Berlins seværdigheder, enten til fods eller med offentlig transport. Der tilbydes både værelser med og uden eget bad og toilet. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobbybar, lounge, gratis Wi-Fi og gårdhave. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Generator Alexanderplatz

Hostel A&O Mitte:
Hostel A&O Mitte er beliggende i den centrale bydel med samme navn, Mitte. Herfra er det meget nemt at nå alle Berlins seværdigheder. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobbybar, gæstekøkken og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel A&O Mitte

Hotel City Am Kurfürstendamm:
Hostel City am Kurfürstendamm ligger på den berømte Kurfürstendamm i det centrale Berlin. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse, mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Am Kurfürstendamm

Hotel Seifert:
Det tre-stjernede Hostel Seifert ligger lige ved den berømte Kurfürstendamm i det centrale Berlin. Det er herfra nemt at komme til alle Berlins seværdigheder. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse, mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Seifert

Grupperejse/ Firmarejser:

Til grupperejse for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Park Inn by Radisson:
Det fire-stjernede Hotel Park Inn ligger på selve Alexanderplatz i det centrale Berlin. Det er herfra nemt at komme til alle Berlins seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og roomservice. På hotellet er der flere restauranter, bar og lounge, stort spa-område, mødefaciliteter  og en tagterrasse. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Park Inn by Radisson

Leonardo Hotel Berlin Mitte:
Det fire-stjernede Leonardo Hotel Berlin Mitte ligger i absolut centrum af Berlin. Mange af Berlins seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, bord, faciliteter til kaffe/the og roomservice. På hotellet er der bar og lounge, fitness og sauna, fantastisk område til mødefaciliteter og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Leonardo Hotel Berlin Mitte

Wyndham Berlin Excelsior:
Wyndham Berlin Excelsior er et fire-stjernet hotel i det tidligere Vest-berlin. Der er gåafstand til Berlins berømte shoppinggade Kurfürstendamm. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, bar og lounge med cocktails, stort og lækkert lokale med mødefaciliteter .

Hjemmeside: Wyndham Berlin Excelsior

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk