100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Berlin med Rejsemægleren

Studietur og studierejse til Berlin

Kom på en billig studietur og studierejse til Berlin:

Vil I gerne på en studietur til Berlin? At tage en studietur eller studierejse til Berlin er meget populært, da byens mange muligheder giver mulighed for en lærerig rejse næsten uanset hvilke interesser, du har.

Rejsemægleren tilbyder billig studierejse til Berlin med fly, bus og tog samt overnatning på vandrehjem, hostels og hoteller i alle prisklasser. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Berlin, eksempelvis:

 • Guidede ture rundt i byen
 • Byens undergrund
 • Tur til KZ-lejr Sachsenhausen
 • Det Olympiske Stadion
 • En fodboldkamp
 • Virksomhedsbesøg
 • Og meget mere.

Vores mangeårige partner har eget kontor i Berlin, og vi kan tilbyde dansktalende guider. Vi har alle muligheder for at gøre jeres grupperejse til Berlin til en succes. Rejsemægleren tilbyder billig studierejse til Berlin og vi giver endda prisgaranti.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du søger efter en studierejse til Berlin.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Berlin som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studierejse til Berlin

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture og studierejse til Berlin i både høj- og lavsæson samt med bus og fly. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Berlin 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 998

kr. 1.098

kr. 998

70 personer

kr. 948

kr. 1.148

kr. 948

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Rutebus til Berlin 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 898

kr. 1.198

kr. 898

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Berlin på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Flyrejse til Berlin 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.198

kr. 1.348

kr. 1.198

Ekstra nat

kr. 158

kr. 198

kr. 158

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden
Billig overnatning i Berlin:

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Berlin. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Tysklands største og bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studierejser/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Berlin:

Hostel Generator Prenzlauer Platz: 
Dette hostel ligger i det uformelle kvarter Prenzlauer Berg og kun med kort afstand til centrum med metro og sporvogn, som holder lige udenfor. Der er restaurant, bar og lounge-område. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Dette er et af de bedste bud på billig overnatning i Berlin uden at gå på kompromis med beliggenhed og kvalitet.

Hjemmeside: Hostel Generator Prenzlauer Platz

One80 Hostel Berlin:
One80 Hostel Berlin åbnede i 2012 og har en perfekt beliggenhed lige ved Alexanderplatz. Herfra er der rigtig gode muligheder for at nå alle Berlins seværdigheder, enten til fods eller med offentlig transport. Der tilbydes både værelser med og uden eget bad og toilet. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobbybar, lounge, gratis Wi-Fi og gårdhave. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: One80 Hostel Berlin

Hostel A&O Mitte:
Hostel A&O Mitte er beliggende i den centrale bydel med samme navn, Mitte. Herfra er det meget nemt at nå alle Berlins seværdigheder. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobbybar, gæstekøkken og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel A&O Mitte

Hotel City Am Kurfürstendamm:
Hostel City am Kurfürstendamm ligger på den berømte Kurfürstendamm i det centrale Berlin. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse, mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel City Am Kurfürstendamm

Hotel Seifert:
Det tre-stjernede Hostel Seifert ligger lige ved den berømte Kurfürstendamm i det centrale Berlin. Det er herfra nemt at komme til alle Berlins seværdigheder. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Hotellet har morgenmadsrestaurant, elevator og gratis Wi-Fi. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse, mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Seifert

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Park Inn by Radisson:
Det fire-stjernede Hotel Park Inn ligger på selve Alexanderplatz i det centrale Berlin. Det er herfra nemt at komme til alle Berlins seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og roomservice. På hotellet er der flere restauranter, bar og lounge, stort spa-område, mødefaciliteter  og en tagterrasse. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Park Inn by Radisson

Leonardo Hotel Berlin Mitte:
Det fire-stjernede Leonardo Hotel Berlin Mitte ligger i absolut centrum af Berlin. Mange af Berlins seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, bord, faciliteter til kaffe/the og roomservice. På hotellet er der bar og lounge, fitness og sauna, fantastisk område til mødefaciliteter og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Leonardo Hotel Berlin Mitte

Wyndham Berlin Excelsior:
Wyndham Berlin Excelsior er et fire-stjernet hotel i det tidligere Vest-berlin. Der er gåafstand til Berlins berømte shoppinggade Kurfürstendamm. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, bar og lounge med cocktails, stort og lækkert lokale med mødefaciliteter .

Hjemmeside: Wyndham Berlin Excelsior

Seværdigheder i Berlin:

Berlin giver mulighed for at opleve mange forskellige former for seværdigheder. Byen dækker de fleste ønsker og behov. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Berlin:

Checkpoint Charlie: den bedst kendte grænseovergang mellem Øst- og Vestberlin i perioden 1945-1990, hvor byen var delt. Evt. kombineret med et besøg på Checkpoint Charlie Museum, der ligger lige ved siden af.

DDR Museum: et interaktivt museum med udstillinger, der viser hverdagslivet, som det udspillede sig i DDR.

Berliner Unterwelten: et underjordisk museum, som giver et indblik i Berlins bunker systemer nede i U-bahnen samt våben og ammunitionslagre i de underjordiske tunneller.

Hohenschönhausen: et museum med fokus på tortur af politiske fanger, er indrettet i de bygninger der fra 1951 – 1989 husede den østtyske efterretningstjeneste Stasi’s varetægtsfængsel.

Stasi Museum: indrettet i den tidligere østtyske efterretningstjeneste Stasi’s hovedkvarter. Museet omfatter bl.a. overvågningsteknologi, såsom infrarøde kameraer, og Stasi minister Erich Mielkes kontor.

Kz-lejren Sachsenhausen: fungerede som koncentrationslejr i det nazistiske Tyskland under 2. Verdenskrig.

Museumsinsel: et museumskompleks på Spreeinsel i centrum af Berlin, omfattende hele fem museer, der bl.a. udstiller tysk, oldgræsk og byzantisk kunst.

Deutsches Technikmuseum: giver en indføring i den teknologiske udvikling frem til i dag.

Guidet byrundtur til fods eller i bus.

Rigsdagskuplen: Se den indefra (gratis), skal planlægges hjemmefra.

Berlinmuren: Se resterne af muren ved Eastside Gallery og Bernauer Strasse.

Museum für Naturkunde: et naturvidenskabeligt museum, der beretter historien om evolutionen af planter og dyr.

Science Center Spectrum: Berlins svar på Experimentarium.

AlliiertenMuseum: Fortæller Berlins historie under den kolde krig.

The Story of Berlin: et moderne museum der præsenterer Berlins historie fra 1237 og frem til i dag.

Brandenburger Tor: Berlins mest berømte byport og et symbol på delingen mellem øst og vest.

Mindesmærke for Europas myrdede jøder: et gribende monument. Fortsæt evt. til Jüdisches Museum Berlin som dokumenterer 2.000 års jødisk historie i Tyskland.

Neue Nationalgalerie: kunstmuseum med moderne kunst af bl.a. Pablo Picasso og Paul Klee, i en imponerende bygning tegnet af den berømte arkitekt Mies Van der Rohe.

Rittersport: besøg en verden af chokolade.

BMW’s Motorcykelfabrik.

Bayer Schering Pharma AG: besøg en sværvægter i medicinalindustrien.

Berliner Verkehrsbetriebe: Berlins transportselskab.

Skole- eller institutionsbesøg.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres billig studietur til Berlin, som både kan indeholde seværdigheder i Berlin samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Berlin

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Berlin kan være for en vellykket grupperejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi har igennem mange års erfaring oparbejdet et godt og solidt samarbejde med en af Tysklands bedste og mest seriøse partnere. Det gør os i stand til at tilbyde alle former for arrangementer og faglige besøg i Berlin samt andre tyske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så klarer vi også det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Berlin. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller tysk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Tyskland.
 • Foredrag om indvandrerproblematikken.
 • Byrundtur med fokus på byens specielle arkitektur. Berlin blev fuldstændig i 2. verdenskrigs afsluttende år.
 • Byrundtur med fokus på 2. verdenskrig. Det kan kombineres med Berlins opdeling under den Kolde Krig.
 • Foredrag om Berlins og Tysklands økonomiske og sociale forhold. Herunder Berlins specielle boligsituation.
Anbefalede fagområder

Berlin kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen har alle muligheder for at tilbyde et meget alsidigt program som både peger tilbage på fortiden og frem mod fremtiden:

Historie:

 • Guidede byrundture til fods og/eller bus: Vi tilbyder dansktalende guider og turen kan fokusere på et emne som I måtte ønske. Eksempelvis: Berlin under 2. verdenskrig, Det delte Berlin under den Kolde krig, arkitektur, Berlin som kunstnernes by, Tyskland med Europas største økonomi, Opførelsen af Berlinmuren og dens indvirkning på den almindelige tyskers hverdag m.v.
 • Checkpoint Charlie med Mauer Museum (museum om Muren)
 • Rundtur på det Olympiske Stadion brugt til det kontroversielle OL i 1936. Bemærk navnene af vinderne påsat stadion hvor Jesse Owens står øverst.
 • Jüdisches Museum med fokus på 2000 års jødisk historie i Tyskland.
 • Stasi-museet: Forschungs- und Gedenkstätte Normannenstrasse indrettet i Stasis gamle hovedkvarter.
 • Berliner Unterwelten: Udforsk Berlin under overfladen og se gamle kirkegårde, beskyttelsesrum, forladte banegårde m.v.
 • Sachsenhausen: KZ-lejr lige udenfor Berlin med omkring 200.000 fanger.
 • Hohenschönhausen: Rundtur i Stasis gamle fængsel. Rundturen foretages af tidligere fanger.

Kunst og kultur:

 • Besøg på Museums-øen med eller uden guide: 5 museer i verdensklasse er samlet her. Efter 2. verdenskrig var 70% af bygningerne ødelagte men et kæmpe restaureringsprojekt har tilbageført det til fordums stolthed. Her ligger Altes Museum med fokus på græsk oldtid, Neues Museum med den ægyptiske samling, Alte Nationalgallerie med moderne kunst, Bode-Museum med kunst og mønter samt Pergamon-museet med den imponerende samling af arkitektur fra bla. Østen, Islam og Grækenland.
 • Besøg hos arbejdende dansk kunster i Berlin.

Samfundsfag:

 • Byrundtur med fokus på eksempelvis indvandring, økonomi, Berlins specielle boligsituation mv.
 • Diverse virksomhedsbesøg: det kan være store etablerede virksomheder eller mindre iværksætterfirmaer.
 • Foredrag omkring Tysklands rolle i det nye Europa

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

 • Rundture med dansktalende guide med fokus på arkitektur: Alexanderplatz, Potsdamerplatz, Rigsdagsbygningen (med besøg i kuplen).
 • Bauhaus Archiv: Museum for Bauhaus som regnes blandt det 20. århundredes mest indflydelsesrige skole indenfor kunst, arkitektur og design www.bauhaus.de

Videnskab:

 • Deutsches Technikmuseum: Fokus på ny og gammel teknologi indenfor især transport www.dtb.de
 • Museum für Naturkunde: Tysklands største naturhistoriske museum www.naturkundemuseum.berlin
 • Spectrum – Berlin Science Center: 4 etager og 150 udstillinger om forskellige grene af videnskab www.sdtb.de
 • Forskningscentret DESY: Rundvisning på et af verdens førende entre for acceleratorer www.desy.de

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Berlin, så hjælper vi også gerne med det.

Kontakt os for et tilbud på studietur til Berlin

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på billig studierejse og studietur til Berlin. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD  OM EN STUDIEREJSE TIL BERLIN

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk