100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Budapest

Budapest – Hoteller

Billig overnatning i Budapest

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Budapest. Det kan være hostels, vandrehjem, flodbåde og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Budapests bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder for billig overnatning i Budapest. Her er nogle forslag:

Hotel Csaszar: 
Dette hotel ligger i kort afstand til centrum. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Hotellet har stor swimmingpool/ svømmebad som kan benyttes gratis. Morgenmad, sengelinned og håndklæderer inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Csaszar

Full Moon Design Hostel: 
Dette hostel ligger i absolut centrum af Budapest og i gåafstand til de fleste seværdigheder. I samme bygning er der en club og lounge-område. Hostellet tilbydes værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og gratis WIFI er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Full Moon Design Hostel

Wombats City Hostel Budapest: 
Dette hostel ligger i absolut centrum af Budapest og i gåafstand til de fleste seværdigheder. Der er køkkenfaciliteter, lounge-område og bar samt WIFI. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og gratis WIFI er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Wombats City Hostel Budapest

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Medosz:
Det tre-stjernede Hotel Medosz ligger i absolut centrum af Budapest og tilbyder en god beliggenhed og kvalitet til en rigtig fornuftig pris. Mange af Budapests seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, bord og telefon. På hotellet er der område til mødefaciliteter og mulighed for aftensmad.

Hjemmeside: Hotel Medosz

K+K Hotel Opera:
K+K Hotel Opera er et fire-stjernet hotel beliggende lige ved operaen og i absolut centrum af Budapest. Her er det let at kombinere fornøjelse med forretning. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis Internet, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der bar og bistro, business-lounge, wellnessområde, concierge service og lækre mødefaciliteter .

Hjemmeside: K+K Hotel Opera

Hotel Gellert Danubius:
Hotel Gellert Danubius er et fire-stjernet hotel beliggende ved foden af Gellert-klippen og Fishermans Bastion. I tilknytning til hotellet er det berømte Gellert-bad med spa og wellness . Værelserne har fladskærm, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der to restauranter, bar og cafe, wellnessområde, concierge service og mødefaciliteter med syv møderum.

Hjemmeside: Hotel Gellert Danubius

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk