100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Budapest

Grupperejser Budapest

Billig grupperejse til Budapest:

Budapest er byen, I skal opleve, hvis I gerne vil opleve Østeuropa uden at gå på kompromis med bekvemmeligheden. Priserne er overkommelige, og gør at I kan forkæle jer selv lidt ekstra uden, det kan mærkes på budgettet. Vi sørger for en billig grupperejse til Budapest – med prisgaranti.

Attraktioner

Ungarns hovedstad ligger på begge sider af Donau. På den ene side ligger Buda med byens hjerte, Borghøjen, det markante Gellertbjerg. På denne side findes også Fiskerbastionen, hvor der er mulighed for at se byen fra oven. Pest er den flade bydel og ligger på den anden side af floden. Her kan et pulserende og rigt café- og kulturliv opleves. Her findes også de brede boulevarder, som i folkemunde kaldes for Sovjet-boulevarder.

Kurbade

Byen har udnyttet placeringen over de varme kilder, hvilket har medført mange kurbade – blandt andet det berømte og historiske Gellert bad. Forkæl jer selv og oplev et af byens mange termalbade.

Shopping

Skal smagsanserne også forkæles bør I tage på en strøgtur ad gågaden Váci utca, hvor der er utallige indkøbsmuligheder. I den store markedshal ved Frihedsbroen finder I både frisk kød, frugt og duften af mange krydderier.

Billig grupperejse til Budapest:

Vi tilbyder billig grupperejse til Budapest med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Budapest, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på Fishermans Bastion og Ungarns Palament, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Budapest.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Budapest som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Budapest

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Budapest i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse til Budapest 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.448

kr. 1.548

kr. 1.448

Ekstra nat

kr. 98

kr. 128

kr. 98

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Budapest på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Budapest

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Budapest. Det kan være hostels, vandrehjem, flodbåde og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Budapests bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder for billig overnatning i Budapest. Her er nogle forslag:

Hotel Csaszar: 
Dette hotel ligger i kort afstand til centrum. Der tilbydes værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Hotellet har stor swimmingpool/ svømmebad som kan benyttes gratis. Morgenmad, sengelinned og håndklæderer inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Csaszar

Full Moon Design Hostel: 
Dette hostel ligger i absolut centrum af Budapest og i gåafstand til de fleste seværdigheder. I samme bygning er der en club og lounge-område. Hostellet tilbydes værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og gratis WIFI er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Full Moon Design Hostel

Wombats City Hostel Budapest: 
Dette hostel ligger i absolut centrum af Budapest og i gåafstand til de fleste seværdigheder. Der er køkkenfaciliteter, lounge-område og bar samt WIFI. Hostellet tilbydes værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og gratis WIFI er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Wombats City Hostel Budapest

 

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Medosz:
Det tre-stjernede Hotel Medosz ligger i absolut centrum af Budapest og tilbyder en god beliggenhed og kvalitet til en rigtig fornuftig pris. Mange af Budapests seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet er der mulighed for offentlig transport. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, bord og telefon. På hotellet er der område til mødefaciliteter og mulighed for aftensmad.

Hjemmeside: Hotel Medosz

K+K Hotel Opera:
K+K Hotel Opera er et fire-stjernet hotel beliggende lige ved operaen og i absolut centrum af Budapest. Her er det let at kombinere fornøjelse med forretning. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis Internet, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der bar og bistro, business-lounge, wellnessområde, concierge service og lækre mødefaciliteter .

Hjemmeside: K+K Hotel Opera

Hotel Gellert Danubius:
Hotel Gellert Danubius er et fire-stjernet hotel beliggende ved foden af Gellert-klippen og Fishermans Bastion. I tilknytning til hotellet er det berømte Gellert-bad med spa og wellness . Værelserne har fladskærm, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der to restauranter, bar og cafe, wellnessområde, concierge service og mødefaciliteter med syv møderum.

Hjemmeside: Hotel Gellert Danubius

 

Seværdigheder i Budapest:

Budapest giver mulighed for at opleve mange forskellige former for seværdigheder. Byen dækker de fleste ønsker og behov. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Budapest:

Parlamentet: et enormt nygotisk bygningsværk, opført 1885 – 1904. Få evt. en guidet rundvisning.

Virksomhedsbesøg: på fx en porcelænsfabrik, bilfabrik (Audi, Suzuki), bryggeri, atomkraftværk eller hos Ericsson, Nokia eller danske Grundfos.

Mementoparken: med store statuer fra kommunisttiden. Statuerne blev fjernet fra gader og pladser, og sat her efter kommunismens sammenbrud i 1989.

Grotte Hospitalet: fungerede som militært hospital og atom-bunker, under 2. Verdenskrig og Den Kolde Krig.

Institutionsbesøg: besøg et børnehjem, skole eller anden institution.

Nationalmuseet, der med sin samling af kunstgenstande, giver et godt indblik i det ungarske folks historie fra urtid til nutid.

Bådtur på Donau.

Termalbade: selvforkælelse i det berømte termalbad på Hotel Gellert eller evt. et af byens andre termalbade.

Folkloreaften: med spisning og underholdning i form af sigøjnermusik.

Balatonsøen: tag på en dagsudflugt.

Fiskerbastionen, Matthias-kirken og Buda Slot: store attraktioner som ligger side om side på borghøjen.

Budapests Historiske Museum: ligger også på borghøjen, følg Budapests historie fra romertiden og frem til 2. Verdenskrig.

Aquincum: se ruinerne af den tidligere romerske provinshovedstad “Aquincum” som ligger i det nordlige Budapest.

Holocaust Museum: jødeforfølgelse.

House of Terrors (Terror Háza): museum der fokuserer på ofrene for nazismen og kommunismen i Ungarn og de rædsler der har været i landet.

Byparken Városliget: hvor man bl.a. finder Zoologisk Have, Heltepladsen og Széchenyi-badet.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Budapest samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Budapest:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Budapest kan være for en vellykket grupperejse og studietur. Derfor kan vi tilbyde et varieret fagligt program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi har igennem mange års erfaring oparbejdet et godt og solidt samarbejde med nogle af Ungarns bedste partnere. Det gør os i stand til at tilbyde næsten alle former for arrangementer i Budapest og andre byer i Ungarn. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så hjælper vi også med det:

Vigtigt: besøg på virksomheder skal bestilles i rigtig god tid og vi anbefaler derfor, at dette gøres sammen med bestilling af selve rejsen og senest 3 måneder før afrejse.

Vi gør alt for at opfylde jeres ønsker men virksomhedsbesøg er ofte underlagt en række begrænsinger:

 • Virksomhederne kan ofte først endeligt bekræfte besøget 2-3 uger før ankomst.
 • Der kan ske ændringer lige til besøgets afholdelse.
 • Det kan tage lang tid at få svar fra virksomheden.
 • Besøget skal have faglig relevans for gruppen.
 • Mange virksomheder har skræppe restriktioner på fremvisning af deres produktion og det kan medføre at det mere vil være et oplæg omkring virksomheden som fremvises.
Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Budapest. Her er nogle af mulighederne:

 • Besøg i Ungarns Parlament med guidet rundvisning: www.parlament.hu
 • Audis bilfabrik i Ungarn: www.audi.hu
 • Grundfos pumpefabrik i Tatabánya
 • Besøg på Legos fabrik for Duplo-klodser i Nyíregyháza
 • Bryggeribesøg: www.dreherzrt.hu
 • Guidet rundtur i Ungarns mest berømte kurbad Gellert-badet: www.gellertfurdo.hu
 • Flymuseum med mulighed for rundvisning i Budapests Lufthavn Ferihegy: www.aeropark.hu
 • Rundvisning på Atomkraftværket MVM Paks: www.paks.hu
 • Guidet rundtur som kan kombineres med forestilling i den ungarnske Statsopera: www.opera.hu
 • Besøg i Ungarns Nationalbank: www.mnb.hu
 • Heldagstur til Ungarns berømte slette Pusztaen med hesteshow.
Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Ungarn.
 • Foredrag om Ungarns udenrigspolitik og forholdet til EU.
 • Foredrag om tiden under kommunismen samt opstanden i Ungarn i 1956.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Sejltur på Donau med guidet fortælling om byen og dens mageløse historie.
Anbefalede fagområder

Budapest kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen har alle muligheder for at tilbyde et meget alsidigt program for faglige besøg i Budapest.

Historie:

 • Rundtur i Budapest med guide og fokus på byens omskiftelige historie som Europas tidligere hovedstad, nazisternes besættelse under 2. Verdenskrig og underlæggelsen af kommunisterne herunder opstanden i 1956.
 • Budapests Historiske Museum: www.btm.hu
 • Besøg i verdens anden største synagoge Nagy Zsinagóga.
 • House of Terror med fkous på ofrene for Nazisme og Kommunisme: www.terrorhaza.hu
 • Aquincum. Museum for den romerske provinshovedstad som lå i det nordlige Budapest: www.aquincum.hu
 • Holocaust Museum belligende i en gammel synagoge og med fokus på de ungarske jøder som mistede livet under 2. Verdenskrig: www.hdke.hu

Kunst og kultur:

 • Ungarns Parlamentsbygning. Den blev bygget i perioden 1884-1904 med inspiration fra parlamentsbygningen i London og betragtes som et nygotisk mesterværk.
 • Ungars Nationalmuseum med dets mange kunstgenstande: www.mnm.hu
 • Ungars Kunsthåndværksmuseum: www.imm.hu

Samfundsfag:

 • Byrundtur med fokus på eksempelvis økonomi og sociale forhold.
 • Byrundtur hvor guiden er hjemløs og fortæller om Østeuropas øgede antal hjemløse og deres forhold og muligheder.
 • Diverse virksomhedsbesøg: det kan være store etablerede virksomheder eller mindre iværksætterfirmaer.
 • Fokus på Ungarns problematiske forhold til deres medlemskab af EU.

Andet:

 • Byrundtur med fokus på arkitektur
 • Tropicarium: Centraleuropas største haj-akvarium som også har krokodiller, andre reptiler, eksotiske fugle og mindre aber: www.tropicarium.hu
 • Rundtur på Fishermans Bastion med den storslåede udsigt over Budapest.
 • Tur til Balatonsøen, Centraleuropas største sø.
 • Hesteshow, spisning og livet som cowboy på Pusztaen.
 • Middelaldershow med spisning og musik.

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Budapest, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud for jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk