100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Madrid

Grupperejser Madrid

Billig grupperejse til Madrid

I Madrid får I den ægte spanske stemning, når grupperejsen eller studieturen skal gå syd på. Madrid er en by, hvor der er et stort udvalg af museer, gallerier, flotte parker og haver. Vi sørger for en billig grupperejse til Madrid – med prisgaranti

Attraktioner

Hvis kunst er formålet med rejsen, så er Madrid sagen, da I her vil opleve fremragende spansk kunst fra det 19. århundrede på Casón del Buen Retiro. I kan også tage på museet, Prado, hvor I vil se malerier fra de flamske malere, Rubens, Bosch og Brueghel.

Efter en hel dag på museer, har man brug for luft – et passende sted er Parque del Buen Retiro, hvilket er en park, der har placeret en sø i midten. Her kan I leje en båd og sejle rundt, mens I nyder solen. Hver søndag kan I opleve El Rastro, som er et spansk marked, her kommer kræmmere fra hele oplandet – og der er omkring 3500 boder.

Shopping

Som mange andre byer har Madrid også en shoppinggade, hvor I kan få alt fra highstreet- til modetøj. Gaden hedder Calle Fuencarral, og er en gade, som aldrig sover – når butikkerne lukker, åbner natklubberne.

Restaurant

Tapas er en klassisk spansk ret, så snyd ikke jer selv for en tur i Madrids gamle bydel, hvor tapasrestauranterne ligger side om side. Gå på opdagelse i de spanske specialiteter omkring Calle Cava Baja i La Latina.

Billig grupperejse til Madrid:

Vi tilbyder billig grupperejse til Madrid med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Madrid, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på byens berømte museer, virksomhedsbesøg, besøg på offentlige institutioner og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Madrid.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Madrid som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Madrid

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Madrid i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Madrid på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund og Aalborg mod tillæg.

Flyrejse til Madrid 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.998

kr. 2.298

kr. 1.998

Ekstra nat

kr. 178

kr. 198

kr. 178

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Madrid

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Madrid. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Spaniens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag på billig overnatning i Madrid:

Hostel Mola: 
Hostel Mola ligger i absolut centrum af Madrid med kun 3 min. til fods til Puerta del Sol. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Plaza Mayor, Gran Via og Prado Museet. Der er dejligt fællesområde og WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-10 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Mola

Hostel Sungate One: 
Hostel Sungate One ligger i absolut centrum af Madrid lige ved Puerta del Sol. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Plaza Mayor, Gran Via og Prado Museet. Der er dejligt fællesområde med tv, gratis WIFI, airconditioning og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Nogle værelser har balkon. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Sungate One

Hostel OK Madrid: 
Hostel OK Madrid ligger i den centrale del af Madrid med kort afstand til Plaza Mayor. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Puerta del Sol, Gran Via og museums-området. Der er rigtig lækkert fællesområde og  gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet, WIFI og aircondition. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel OK Madrid

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Senator Gran Via Spa Hotel: 
Dette 4 stjernede hotel ligger i ved siden af Plaza de Espana i det centrale Madrid. Udenfor hoteller er der både metro og bus som nemt tager dig til andre steder af byen. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI og faciliteter til kaffe/the. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter, stort spa og wellness område (mod ekstra betaling).

Hjemmeside: Senator Gran Via Spa Hotel

Tryp Madrid Cibeles Hotel: 
Det 4 stjernede Tryp Madrid Cibeles ligger i absolut centrum med udsigt over Gran Via. Der er kort afstand til seværdigheder som Plaza Mayor, Puerta del Sol, Chueca, det Royale Palads, Kongresbygningen og Plaza de España. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der tagterrasse, gastrobar, fyldt udstyret mødefaciliteter, roomservice og fitness-lokale.

Hjemmeside: Tryp Madrid Cibeles Hotel

NH Collection Madrid Paseo del Prado: 
Det 5 stjernede NH Collection Madrid Paseo del Prado ligger i absolut centrum af Madrid midt i museumsområdet med museerne Prado, Reina Sofia og Thyssen . Der gåafstand til seværdigheder som Plaza Mayor, Puerta del Sol, Chueca, det Royale Palads, Kongresbygningen og Plaza de España. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the, minibar og roomservice. På hotellet er der tapasbar og restaurant, fyldt udstyret mødefaciliteter, roomservice og fitness-lokale.

Hjemmeside: NH Collection Madrid Paseo del Prado

Seværdigheder i Madrid

I Madrid får I den ægte spanske stemning, når grupperejsen eller studieturen skal gå syd på. Madrid er en by, hvor der er et stort udvalg af museer, gallerier og flotte parker. Her er nogle af de seværdigheder i Madrid:

 • Prado Museet: med værker af blandt andre Goya, Velazquez, El Greco, Rembrandt. Klart et af verdens mest betydningsfulde museer.
 • Museo Reina Sofia: med kendte kunstværker fra det 20. århundrede.Thyssen Bornemisza Museum:  med værker af blandt andre Goya, Matisse, Dalí, Picasso, Renoir og Degas.
 • Børsen Bolsa de Madrid: få en rundvisning.Nationalbanken Banco de España: også her kan man få en rundvisning.
 • Parlamentet og Senatet: aflæg et besøg.
 • Det Nationalarkæologiske Museum: utallige artefakter fra oldtidens Ægypten, Antikken og Middelalderen.
 • Det Kongelige Palads ”Palacio Real de Madrid”: kongefamiliens officielle hjemsted, hvor de dog ikke bor. Med sine 3418 værelser er det Europas største slot, målt på kvadratmeter.
 • Fodbold: besøg Santiago Bernabeu til en rundvisning eller for at se en fodboldkamp på Real Madrids hjemmebane.
 • Planetarium: oplev universet på en spændende måde.
 • Botanisk Have: 5000 eksemplarer af levende planter og næsten 10.000 tegninger på biblioteket og i arkivet.
 • Det kongelige astronomiske observatorium: kan dateres til 1790 og her udstilles mange historiske astronomiske instrumenter.
 • Klosteret Monasterio de las Descalzas Reales: tidligere kongelig residens og med en stor samling religiøse malerier, gobeliner og artefakter.Guidet byrundtur rundt i Madrid.
 • Virksomhedsbesøg: besøg fx en tekstilfabrik hvor der laver gobeliner, den landsdækkende avis El Pais, en olivenplantage, en vinproducent eller Coca-Cola fabrikken

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Madrid samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Madrid:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Madrid kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Madrid. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i både Madrid og andre spanske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Madrid. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk, engelsk eller spansk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Spanien.
 • Foredrag om Francos fascistiske diktaturstyre og dets indflydelse på Madrid.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Spaniens og Madrids økonomiske og sociale forhold.
Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Madrid, så hjælper vi også gerne med det.
Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser

Rejsemægleren