100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Madrid

Madrid – Hoteller

Billig overnatning i Madrid

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Madrid. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Spaniens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag på billig overnatning i Madrid:

Hostel Mola: 
Hostel Mola ligger i absolut centrum af Madrid med kun 3 min. til fods til Puerta del Sol. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Plaza Mayor, Gran Via og Prado Museet. Der er dejligt fællesområde og WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 6-10 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Mola

Hostel Sungate One: 
Hostel Sungate One ligger i absolut centrum af Madrid lige ved Puerta del Sol. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Plaza Mayor, Gran Via og Prado Museet. Der er dejligt fællesområde med tv, gratis WIFI, airconditioning og køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Nogle værelser har balkon. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Sungate One

Hostel OK Madrid: 
Hostel OK Madrid ligger i den centrale del af Madrid med kort afstand til Plaza Mayor. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder såsom Puerta del Sol, Gran Via og museums-området. Der er rigtig lækkert fællesområde og  gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet, WIFI og aircondition. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel OK Madrid

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Senator Gran Via Spa Hotel: 
Dette 4 stjernede hotel ligger i ved siden af Plaza de Espana i det centrale Madrid. Udenfor hoteller er der både metro og bus som nemt tager dig til andre steder af byen. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI og faciliteter til kaffe/the. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter, stort spa og wellness område (mod ekstra betaling).

Hjemmeside: Senator Gran Via Spa Hotel

Tryp Madrid Cibeles Hotel: 
Det 4 stjernede Tryp Madrid Cibeles ligger i absolut centrum med udsigt over Gran Via. Der er kort afstand til seværdigheder som Plaza Mayor, Puerta del Sol, Chueca, det Royale Palads, Kongresbygningen og Plaza de España. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der tagterrasse, gastrobar, fyldt udstyret mødefaciliteter, roomservice og fitness-lokale.

Hjemmeside: Tryp Madrid Cibeles Hotel

NH Collection Madrid Paseo del Prado: 
Det 5 stjernede NH Collection Madrid Paseo del Prado ligger i absolut centrum af Madrid midt i museumsområdet med museerne Prado, Reina Sofia og Thyssen . Der gåafstand til seværdigheder som Plaza Mayor, Puerta del Sol, Chueca, det Royale Palads, Kongresbygningen og Plaza de España. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the, minibar og roomservice. På hotellet er der tapasbar og restaurant, fyldt udstyret mødefaciliteter, roomservice og fitness-lokale.

Hjemmeside: NH Collection Madrid Paseo del Prado

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser