100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Warszawa

Grupperejser Warszawa

Billig grupperejse til Warszawa

Selvom Warszawa først er grundlagt relativt sent i Polens historie, så har byen været landets hovedstad mere eller mindre konstant siden 1611. Den gamle bydel er blevet genopbygget fra grunden af, da nazisterne under 2. verdenskrig ødelagde omkring 85% af byen. Ethvert autentisk levn af arkitektoniske fundamenter fundet i ruinhoben er blevet indarbejdet i restaureringen og det klassiske centrum omkring den gamle markedsplads er nu med på Unesco´s liste over verdens kulturarv. 2. verdenskrig vil altid udgøre en dyster fortid og flere steder i byen ses stadig spor fra krigen bl.a. ved den tidligere jødiske ghetto, på museerne og ved de mange mindesmærker. Warszawa er også påvirket af de godt 40 år under kommunistisk styre og med en af Polens højeste bygninger, det monumentale Kulturpalads, skænket som gave af Sovjetunionen, så glemmes denne historiske periode ikke foreløbigt. Vi sørger for en billig grupperejse til Warszawa – med prisgaranti.

I dag er Warszawa en harmonisk blanding af elementer fra renæssancen, barok og gotik. Byen er levende og fuld af atmosfære. Warszawa har masser af udendørs cafeer og kunstboder og byder på en bred vifte af etniske retter.

Billig grupperejse til Warszawa:

Vi tilbyder en billig grupperejse til Warszawa med fly og bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Warszawa, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på den 2. verdenskrig og den Jødiske Ghetto, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Warszawa.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Warszawa som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Warszawa

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Warszawa i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Warszawa 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.648

kr. 1.858

kr. 1.648

70 personer

kr. 1.548

kr. 1.758

kr. 1.548

Ekstra nat

fra kr. 248

fra kr. 298

fra kr. 248

Rutebus til Warszawa 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.548

kr. 1.758

kr. 1.548

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Warszawa på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Flyrejse til Warszawa 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.848

kr. 2.198

kr. 1.848

Ekstra nat

kr. 158

kr. 198

kr. 158

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Warszawa

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Warszawa. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Polens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Warszawa:

Hostel Patchwork Warsaw: 
Hostel Patchwork er et nyrere hostel i centrum af Warszawa. Det er et livligt område med restauranter, caféer og barer. Den historiske gamle bydel er kun en kort gåtur, langs den Royale Rute, væk. Værelserne til de studerende har delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse med eget  bad og toilet. Der er gode fællesrum, gratis WIFI og muligheden for at lave mad. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Patchwork Warsaw

Warsaw Hostel Downtown: 
Dette hostel ligger i centrum af Warszawa med gåafstand til de fleste af byens seværdigheder. Lige ved hostellet er det muligt at tage metro, sporvogn og bus.  Alle værelser har eget bad og toilet og typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI og muligheden for at lave mad i det fælles køkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Warsaw Hostel Downtown

Hostel Oki Doki: 
Oki Doki er nyt  hostel ligger i centrum af det historiske Warszawa. Herfra er det nemt at ny alle byens tilbud til fods – det gælder både restauranter, cafeer, butikker og seværdigheder. Alle værelser har eget bad og toilet og typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum og gratis WIFI . Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Oki Doki

Hostel Oki Doki: 
Oki Doki er nyt  hostel ligger i centrum af det historiske Warszawa. Herfra er det nemt at ny alle byens tilbud til fods – det gælder både restauranter, cafeer, butikker og seværdigheder. Alle værelser har eget bad og toilet og typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum og gratis WIFI . Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Oki Doki

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel MDM City Centre:
Det 3-stjernede Hotel MDM City Centre ligger centralt med udsigt over Warszawas berømte torv, Plac Konstytucj. Herfra er det nemt at komme til alle Warszawas seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, gratis WIFI og minibar. På hotellet er der kombineret bar og restaurant, som ligger i toppen af bygningen med udsigt ud over Warszawa. Der er også gode mødefaciliteter. Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en central beliggenhed kombineret med fin kvalitet til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Hotel MDM City Centre

Hotel Mercure Warsaw Centrum:
Dette fire-stjernede hotel ligger centralt i Warszawa og er perfekt til både almindelige voksengrupper, firmagrupper og konferencegrupper. Herfra nemt at komme til alle Warszawas seværdigheder og lige ved siden af hotellet ligger byens største shoppingcenter. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der to restauranter, bar, fitnesscenter, jacuzzi og perfekte mødefaciliteter med 13 møderum og en kapacitet på 150 personer. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Mercure Warsaw Centrum

Novotel Warszawa Centrum:
Novotel Warszawa Centrum er et fire-stjenet hotel i absolut centrum af Warszawa. Herfra er der 5 min. til fods til byens hovedbanegård og mange af byens seværdigheder kan nåes til fods. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar, kaffe & the faciliteter og roomservice. På hotellet er der restaurant, loungebar, fitnesscenter, mulighed for udendørs tennis samt perfekte mødefaciliteter med 16 møderum og en kapacitet på 220 personer. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Novotel Warszawa Centrum

Seværdigheder i Warszawa:

Warszawa fremstår idag som en harmonisk blanding af elementer fra renæssancen, barok og gotik. Byen er levende og fuld af atmosfære. Warszawa har masser af udendørs cafeer og kunstboder og byder på en bred vifte af etniske retter. Her er nogle af de anbefalede seværdigheder i Warszawa:

 • Warszawas Gamle Bydel: Rundtur i den Gamle Bydel med bl.a. Kultur-paladset hvor man kan nyde en panoramisk udsigt over hele Warszawa. Den Gamle Bydel er berømt for at være opbygget af ruinerne efter 2. verdenskrig.
 • Polin: Dette museum fortæller historien om de polske jøder.
 • Fryderyk Chopin: Rundtur i Warszawa med fokus på Chopin og de 20 år han brugte i byen.
 • Royal Castle: Warszawas royale slot som blev genopbygget efter 2. verdenskrig efter at det blev fuldstændig ødelagt under opstanden i 1944.
 • Kulturpaladset: Den ikoniske bygning som blev givet til det polske folk af Sovjetunionen. Paladset troner 234 meter højt og man kan nyde en perfekt udsigt over byen.
 • Muzeum Powstania Warszawskiego: Med fokus på Warszawaopstanden i oktober 1944 som kostedeover 200.000 personer livet.
 • Vistula River Beach: Sandstrand og hygge ved floden Vistula centralt i byen.
 • Praga kvarteret: Det skramlede område øst for centrum er spændende og med nogle af de bygninger som ikke blev ødelagt af krigen. Kvarteret har nu udviklet sig til et kulturelt område med cafeer, natteliv og klubber.
 • Copernicus Science Centre: Her er muligheden for at lege med fysikkens love eller tale med en robot. Her er noget for alle aldre.
 • Koncerter: Oplev koncerter i nogle af Warszawas flotte musiksale eller nyd de mange udendørs koncerter om sommeren.
 • Det Jødiske Warszawa: Rundtur med lokal guide som giver en indlevende fortælling om jødernes Warszawa både tidligere og nu.
 • Den Royale Rute: en 11km lang rundtur i Warszawa hvor de fleste seværdigheder besøges.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Warszawa samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Warszawa:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Warszawa kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Polen. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Warszawa og andre polske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Warszawa. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Polen.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Polen og Warszawa.
 • Foredrag om Polens tid under kommunismen.
 • Byrundtur med fokus på byens opbygning efter 2. verdernskrig.
 • Foredrag om Polens og Warszawas økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Warszawa kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Warszawa, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk