100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Warszawa

Warszawa – Hoteller

Billig overnatning i Warszawa

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Warszawa. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Polens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Warszawa:

Hostel Patchwork Warsaw: 
Hostel Patchwork er et nyrere hostel i centrum af Warszawa. Det er et livligt område med restauranter, caféer og barer. Den historiske gamle bydel er kun en kort gåtur, langs den Royale Rute, væk. Værelserne til de studerende har delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse med eget  bad og toilet. Der er gode fællesrum, gratis WIFI og muligheden for at lave mad. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Patchwork Warsaw

Warsaw Hostel Downtown: 
Dette hostel ligger i centrum af Warszawa med gåafstand til de fleste af byens seværdigheder. Lige ved hostellet er det muligt at tage metro, sporvogn og bus.  Alle værelser har eget bad og toilet og typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI og muligheden for at lave mad i det fælles køkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Warsaw Hostel Downtown

Hostel Oki Doki: 
Oki Doki er nyt  hostel ligger i centrum af det historiske Warszawa. Herfra er det nemt at ny alle byens tilbud til fods – det gælder både restauranter, cafeer, butikker og seværdigheder. Alle værelser har eget bad og toilet og typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum og gratis WIFI . Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Oki Doki

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel MDM City Centre:
Det 3-stjernede Hotel MDM City Centre ligger centralt med udsigt over Warszawas berømte torv, Plac Konstytucj. Herfra er det nemt at komme til alle Warszawas seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, gratis WIFI og minibar. På hotellet er der kombineret bar og restaurant, som ligger i toppen af bygningen med udsigt ud over Warszawa. Der er også gode mødefaciliteter. Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en central beliggenhed kombineret med fin kvalitet til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Hotel MDM City Centre

Hotel Mercure Warsaw Centrum:
Dette fire-stjernede hotel ligger centralt i Warszawa og er perfekt til både almindelige voksengrupper, firmagrupper og konferencegrupper. Herfra nemt at komme til alle Warszawas seværdigheder og lige ved siden af hotellet ligger byens største shoppingcenter. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der to restauranter, bar, fitnesscenter, jacuzzi og perfekte mødefaciliteter med 13 møderum og en kapacitet på 150 personer. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Mercure Warsaw Centrum

Novotel Warszawa Centrum:
Novotel Warszawa Centrum er et fire-stjenet hotel i absolut centrum af Warszawa. Herfra er der 5 min. til fods til byens hovedbanegård og mange af byens seværdigheder kan nåes til fods. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar, kaffe & the faciliteter og roomservice. På hotellet er der restaurant, loungebar, fitnesscenter, mulighed for udendørs tennis samt perfekte mødefaciliteter med 16 møderum og en kapacitet på 220 personer. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Novotel Warszawa Centrum

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser

Rejsemægleren