100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Lissabon

Grupperejser Lissabon

Billig grupperejse til Lissabon

Portugals hovedstad, Lissabon, ligger tæt Rio Tejo floden, og er en by, der byder på mange skønne seværdigheder – gå op på en af de syv høje og nyd udsigten over byen. Vi sørger for en billig grupperejse til Lissabon – med prisgaranti.

Attraktioner

Lissabon er nem at finde rundt i, og i den nedre del af byen foregår det pulserende byliv, og gør det oplagt at rejse som gruppe hertil. Af “must see” bør nævnes Moisteiro dos Jerónimos, som er et kloster, og Torre de Belém, der er et tårn. Klosteret er et storslået byggeri, der i begyndelsen blev bygget i gotisk stil, men gik hurtigt over til manulinsk byggestil. Tårnet er især berømt, fordi kendte søfarere sejlede ud fra, når de skulle ud i verdenen og finde rigdomme.

Hvis benene er trætte efter en lang dags vandring, skal I hoppe på den gamle sporvogn nummer 28. Det er en hyggelig måde at lade sig transportere på, mens I ser nogle af Lissabons gamle kvarterer.

Lissabon har et stort udvalg af restauranter og barer – de mest populære områder er Bairro Alto og Docas ved vandet. Det festlige natteliv strækker sig hele vejen op ad Costa do Estoril kysten – her er der rig mulighed for at finde nye steder at feste.

Billig grupperejse til Lissabon:

Vi tilbyder billig grupperejse til Lissabon med fly. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Lissabon, eksempelvis guidede ture rundt i byen med fokus på den gamle bydel, besøg på offentlige institutioner, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig grupperejse til Lissabon.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Lissabon som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studieture til Lissabon

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Lissabon i både høj- og lavsæson. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Lissabon på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund og Aalborg mod tillæg.

Flyrejse til Lissabon 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 2.248

kr. 2.348

kr. 2.248

Ekstra nat

kr. 148

kr. 168

kr. 148

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Lissabon

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Lissabon. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Portugals bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Lissabon:

Hostel Bairro Alto: 
Dette hostel ligger i bydelen Bairro Alto i Lissabon. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder. Der er dejligt fællesområde og mulighed for at benytte køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Værelserne har gratis Internet samt airconditioning. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Bairro Alto

Hostel Hans Brinker: 
Hostel Hans Brinker ligger i centrum af Lissabon, lige ved parken Eduardo VII og metrostation Picoas. Herfra kan byens seværdigheder nåes til fods eller offentlig transport. Der er dejligt fællesområde med tagterrasse samt WIFI. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Hans Brinker

Lisbon Chillout Hostel: 
Hostel Chillout Lisbon ligger centralt i Lissabon i et hyggeligt område med små cafeer og restauranter. Herfra er der en kort gåtur til byens seværdigheder. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet og der er gratis WIFI. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Hele hostellet er røgfrit.

Hjemmeside: Lisbon Chillout Hostel

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Internacional Design Hotel: 
Det 4 stjernede Internacional Design hotel er et boutique hotel på pladsen D. Pedro IV i centrum af Lissabons historiske bydel. Værelserne har jacuzzi, airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter, aftale med nærliggende fitness-center og concierge service.

Hjemmeside: Internacional Design Hotel

NH Lisboa Liberdade: 
Dette 4 stjernede hotel ligger i Baixa-kvarteret. I selve området er der barer og designerbutikker. Til Lissabons seværdigheder er der cirka 15 min til fods. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, lobbybar, mødefaciliteter, fitness-rum og tagterrasse med swimmingpool

Hjemmeside: NH Lisboa Liberdade

Holiday Inn Lisbon-Continental: 
Det 4 stjernede Hotel Holiday Inn Lisbon-Continental ligger i Lissabons finans distrikt. Til Lissabons seværdigheder er der cirka 10 min med metro. Hotellet har desuden egen shuttle bus der kører til centrum. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der to restauranter, cocktail lounge, lobbybar, mødefaciliteter og fitness-center.

Hjemmeside: Holiday Inn Lisbon-Continental

Seværdigheder i Lissabon:

Lissabon er nem at finde rundt i, og i den nedre del af byen foregår det pulserende byliv, og gør det oplagt at rejse som gruppe hertil. Her er en række af seværdigheder i Lissabon:

 • Jerónimos klosteret: Lissabons vigtigste og største turistattraktion. I tilknytning til klosteret findes en flot kirke, men den virkelige attraktion er klosteret. På UNESCO verdensarvsliste.
 • Oceanarium: over en million besøgende hvert år og et af verdens største akvarier.
 • Castelo de Sao Jorge: St. George´s slot er både et vartegn og en smuk udkigspost.
 • Berardo Museum: moderne kunst.
 • Torre de Belém: tårnet i Belém – Lissabons svar på Eiffeltårnet.
 • Santa Justa elevator: forbinder to gader i forskellige niveauer.
 • Museu da Carris: museum med historiske sporvogne. Sporvognene som byen er så kendt for.
 • Museu Nacional dos Coches: museum med en af verdens fineste samlinger af historiske hestevogne, og også et af byens mest besøgte museer.
 • Katedralen: byens ældste kirke.
 • Fado: oplev musikstilen fado. Der spilles dagligt fado i bydelene Alfama og Baixa, fra kl. 22 og til ud på natten.
 • Institutionsbesøg: Besøg en skole, et gymnasium eller lign.
 • Virksomhedsbesøg: besøg fx en bilfabrik eller en vinproducent.
 • Guidet byrundtur: Få en guidet tur med fokus på kultur og historie.
 • Fodbold: Besøg hjemmebanen eller se en kamp med Benfica eller Sporting Lissabon.
 • Estoril: badeby lige udenfor Lissabon, som under anden verdenskrig var tilholdssted for kongelige, spioner og andre i eksil. Området er kendetegnet ved store villaer og flotte hoteller

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Lissabon samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Lissabon:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Lissabon kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Portugal. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Lissabon og andre portugisiske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Lissabon og områderne nær ved. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Portugal.
 • Foredrag om Portugals tid som global stormagt og kolonimagt.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Portugals og Lissabons økonomiske og sociale forhold. Herunder finanskrisens betydning.
Anbefalede fagområder

Lissabon kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen, og områderne omkring den, har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Lissabon, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk