100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Lissabon

Lissabon – Hoteller

Billig overnatning i Lissabon

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Lissabon. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Portugals bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Lissabon:

Hostel Bairro Alto: 
Dette hostel ligger i bydelen Bairro Alto i Lissabon. Herfra er der gåafstand til flere af byens seværdigheder. Der er dejligt fællesområde og mulighed for at benytte køkkenfaciliteter. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Værelserne har gratis Internet samt airconditioning. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Bairro Alto

Hostel Hans Brinker: 
Hostel Hans Brinker ligger i centrum af Lissabon, lige ved parken Eduardo VII og metrostation Picoas. Herfra kan byens seværdigheder nåes til fods eller offentlig transport. Der er dejligt fællesområde med tagterrasse samt WIFI. Hostellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Hans Brinker

Lisbon Chillout Hostel: 
Hostel Chillout Lisbon ligger centralt i Lissabon i et hyggeligt område med små cafeer og restauranter. Herfra er der en kort gåtur til byens seværdigheder. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet og der er gratis WIFI. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Hele hostellet er røgfrit.

Hjemmeside: Lisbon Chillout Hostel

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Internacional Design Hotel: 
Det 4 stjernede Internacional Design hotel er et boutique hotel på pladsen D. Pedro IV i centrum af Lissabons historiske bydel. Værelserne har jacuzzi, airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, bar, mødefaciliteter, aftale med nærliggende fitness-center og concierge service.

Hjemmeside: Internacional Design Hotel

NH Lisboa Liberdade: 
Dette 4 stjernede hotel ligger i Baixa-kvarteret. I selve området er der barer og designerbutikker. Til Lissabons seværdigheder er der cirka 15 min til fods. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der restaurant, lobbybar, mødefaciliteter, fitness-rum og tagterrasse med swimmingpool

Hjemmeside: NH Lisboa Liberdade

Holiday Inn Lisbon-Continental: 
Det 4 stjernede Hotel Holiday Inn Lisbon-Continental ligger i Lissabons finans distrikt. Til Lissabons seværdigheder er der cirka 10 min med metro. Hotellet har desuden egen shuttle bus der kører til centrum. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der to restauranter, cocktail lounge, lobbybar, mødefaciliteter og fitness-center.

Hjemmeside: Holiday Inn Lisbon-Continental

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk