100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Krakow

Krakow – Hoteller

Billig overnatning i Krakow

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Krakow. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Polens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Krakow:

Hostel Green: 
Dette hostel ligger i hjertet af det jødiske kvarter Kazimierz i centrum af Krakow. Her blev dele af Spielbergs film “Schindlers Liste” optaget. Hostel Green tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og mulighed for at bruge fælleskøkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Green

Hostel Cracow: 
Hostel Cracow ligger i absolut centrum af Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse med eget bad og toilet. Der er gratis WIFI og mulighed for at bruge fælleskøkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Cracow

Hostel Deco: 
Hotel Deco ligger i den centrale del af Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hotellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og et dejligt stort fællesområde. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Deco

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Kazimierz: 
Hotel Kazimierz ligger i centrum af det jødiske kvarter i Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hotellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og hotellet har egen restaurant. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Kazimierz

Hotel Francuski:
Det elegante fire-stjernede Hotel Francuski blev bygget i 1912 og ligger i absolut centrum med kort afstand til Markedspladsen. Det er nemt at komme til alle Krakows seværdigheder. Værelserne har tv, WIFI, telefon og minibar. Badeværelserne har badekar. På hotellet er der en berømt restaurant og mulighed for at benytte konferencefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Francuski 

Hotel Radisson Blu Krakow:
Det fem-stjernede Hotel Radisson Blu ligger i absolut centrum med kort afstand til markedspladsen. Det er herfra nemt at komme til alle Krakows seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og roomservice. På hotellet er der flere restauranter, bar og lounge, fitness-område og lækre mødefaciliteter. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Radisson Blu Krakow

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser