100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Krakow

Skolerejse Krakow

Billig skolerejse til Krakow

I det sydlige Polen ligger Krakow. Byen er en af de få byer i Polen, der undslap store ødelæggelser under Anden Verdenskrig, hvilket gør, at middelalderbyen er interessant at udforske for grupperejsende eller for klasser på studietur. Vi sørger for en billig skolerejse til Krakow – med prisgaranti.

Attraktioner

De fleste ting foregår i den gamle bydel, hvor markedspladsen Rynek Glowny er centrum. Markedspladsen er omgivet af mange flotte og historiske bygninger, museer og kirker. I vil ikke kunne undgå at få øje på Krakows mest berømte kirke, Mariakirken – udefra ligner kirken mange andre kirker, men indvendig er den storslået. Kirkens alter er Europas største fra Middelalderen. 

I må ikke gå glip af den 25 meter høje kalkstensklippe Wawel med domkirken, hvor I kan se de kongelige grave og Sigismundtårnet. Gå heller ikke glip af en spadseretur igennem den jødiske bydel Kazimierz, her finder I caféer, restauranter, kunstgallerier, butikker og natklubber. Det var i dette kvarter, at Steven Spielberg optog nogle af scenerne til “Schindlers liste”. 

Når turen er gået til Krakow bør I overveje et besøg til KZ-lejrene, Auschwitz og Birkenau. De fortæller en tragisk historie om udryddelsen af blandt andet jøderne under krigen.

Billig skolerejse til Krakow:

Vi tilbyder billig skolerejse til Krakow med fly og bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Krakow, eksempelvis guidede ture rundt i byen, tur til Schindlers Fabrik, tur til Tatrabjergene,  Auschwitz, Saltminerne, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig skolerejse til Krakow.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Krakow som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på skolerejser og studieture til Krakow

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til Krakow i både høj- og lavsæson, samt med fly og bus. For grupperejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Krakow 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.548

kr. 1.758

kr. 1.548

70 personer

kr. 1.448

kr. 1.658

kr. 1.448

Ekstra nat

fra kr. 248

fra kr. 298

fra kr. 248

Rutebus til Krakow 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.548

kr. 1.758

kr. 1.548

Ekstra nat

fra kr. 158

fra kr. 198

fra kr. 158

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Krakow på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Flyrejse til Krakow 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.798

kr. 2.098

kr. 1.798

Ekstra nat

kr. 148

kr. 148

kr. 148

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i Krakow

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Krakow. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Polens bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til skolerejser og studieture kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Krakow:

Hostel Green: 
Dette hostel ligger i hjertet af det jødiske kvarter Kazimierz i centrum af Krakow. Her blev dele af Spielbergs fil “Schindlers Liste” optaget. Hostel Green tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og mulighed for at bruge fælleskøkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Green

Hostel Cracow: 
Hostel Cracow ligger i absolut centrum af Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hostellet tilbyder værelser med delt bad og toilet. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse med eget bad og toilet. Der er gratis WIFI og mulighed for at bruge fælleskøkken. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Cracow

Hostel Deco: 
Hotel Deco ligger i den centrale del af Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hotellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og et dejligt stort fællesområde. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hostel Deco

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Kazimierz: 
Hotel Kazimierz ligger i centrum af det jødiske kvarter i Krakow. Her er der gå-afstand til de fleste seværdigheder. Hotellet tilbyder værelser med eget bad og toilet. Typisk bor der 3-4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI og hotellet har egen restaurant. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Hotel Kazimierz

Hotel Francuski:
Det elegante fire-stjernede Hotel Francuski blev bygget i 1912 og ligger i absolut centrum med kort afstand til Markedspladsen. Det er nemt at komme til alle Krakows seværdigheder. Værelserne har tv, WIFI, telefon og minibar. Badeværelserne har badekar. På hotellet er der en berømt restaurant og mulighed for at benytte konferencefaciliteter.

Hjemmeside: Hotel Francuski 

Hotel Radisson Blu Krakow:
Det fem-stjernede Hotel Radisson Blu ligger i absolut centrum med kort afstand til markedspladsen. Det er herfra nemt at komme til alle Krakows seværdigheder. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, WIFI, telefon og roomservice. På hotellet er der flere restauranter, bar og lounge, fitness-område og lækre mødefaciliteter. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Radisson Blu Krakow

Seværdigheder i Krakow:

Krakow undslap de helt store ødelæggelser under Anden Verdenskrig og derfor er  den en af Polens mest interessante byer at udforske for grupperejsende eller for klasser på studietur. Der er mange seværdigheder i Krakow ligesom der kun er en kort tur med bus til KZ-lejren Auschwitz:

 • Kz-lejren Auschwitz-Birkenau: var den største koncentrationslejr under 2. Verdenskrig. Her mistede ca. 1 mio. jøder livet samt ca. 150.000 politiske modstandere, krigsfanger mv. Ligger 60 km vest for Krakow.
 • Saltminen Wieliczka: en 700 år gammel mine, med 300 km minegange. Dog er kun 4,5 km åben for offentligheden.
 • Kazimierz: den jødiske bydel med den gamle synagoge.
 • Krakow Ghetto: oprettet af nazisterne som jødisk ghetto under 2. Verdenskrig.
 • Nowa Huta: en unik kommunistisk model-bydel i Krakow.
 • Oscar Schindlers emalje fabrik: i dag er indrettet som museum om krigstiden og fabrikken.
 • Wawel Højen: her er kongeslottet og domkirken beliggende.
 • Rynek Glowny Markedspladsen: med markedshallen Sukiennice og Maria kirken.
 • National Museet: fokuserer bl.a. på polske kunstmalere herunder Wyspiański.
 • Guidet byrundtur til fods
 • Institutioner: besøg en børnehave, skole eller et gymnasium med guide.
 • Virksomhedsbesøg: besøg fx Google, Fiat, bryggeriet Zywiec, et hestestutteri eller et glas- og keramikværksted med mulighed for selv at puste glas.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Krakow samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg i Krakow:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Krakow kan være for en vellykket skolerejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Krakow. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer i Krakow og andre polske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Krakow. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Polen.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Polen og Krakow.
 • Foredrag om Polens tid under kommunismen.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Polens og Krakows økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Krakow kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Berlin, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk