100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til London

London – Hoteller

Billig overnatning i London

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i London. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Londons bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studierejser/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i London:

Wombats City Hostel London: 
Wombats City Hostel ligger i området Whitechapel i London, tæt ved Tower of London og London Bridge. Både metrostation Tower Hill samt togstation er tæt ved hostellet og fører dig nemt rundt til byens seværdigheder. Der er stort fællesområde, køkkenfaciliteter, cafe og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Wombats City Hostel London

Astor Victoria Hostel: 
Wombats City Hostel ligger i absolut centrum af London med kort gå-afstand til Big-Ben, London Eye, Buckingham Palace m.v.. Desuden er Victoria Station tæt ved hostellet. Der er stort fællesområde med tv og dvd, køkkenfaciliteter, og WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Astor Victoria Hostel

Grupperejse/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Royal National: 
Hotel Royal National ligger i centrum af London ved Russel Square og med kort gå-afstand til Oxford Street og British Museum. Ved siden af hotellet ligger metrostationen Russel Square. Alle værelserne har eget bad og toilet, tv, WIFI og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der cafe, restaurant, pub og udendørs område. Dette hotel er ideelt til grupper hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser med central beliggenhed.

Hjemmeside: Hotel Royal National

Hotel St. Giles London: 
Det 3-stjernede Hotel St. Giles ligger i centrum af London ved Oxford Street og Tottenham Court Road. Herfra er kort til byens seværdigheder, teatre med musicals, gode restauranter og Londons bedste shopping. Metrostationen Tottenham Court Road ligger 100m væk.  Alle værelserne har eget bad og toilet, LCD-tv, WIFI og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der cafe, to restauranter, mødefaciliteter og mulighed for fitness (mod betaling). Dette hotel er ideelt til grupper med et middelbudget og hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser, central beliggenhed og en udemærket 3 stjernet kvalitet.

Hjemmeside: Hotel St. Giles London

Corus Hotel Hyde Park: 
Corus Hotel Hyde Park ligger centralt i London ved Bayswater og Hyde Park. Herfra er det kort afstand til den dejlige bydel Paddington og Notting Hill. Ved siden af hotellet ligger metrostationen Lancaster Gate som nemt fører dig rundt til byens seværdigheder. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe, restaurant, fitness-center og gode mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et større budget og hvor kvalitet og beliggenhed er vigtigt ligesom det er perfekt til en firmarejse hvor gode mødefaciliteter er nødvendige.

Hjemmeside: Corus Hotel Hyde Park

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk