100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til London

Studierejse til London

Billig studierejse til London:

London er en af de storbyer i Europa, hvor flest nationaliteter er repræsenteret, og her er der mulighed for en smagsprøve på verden. Samtidig kan London også fremstå meget engelsk, idet I kan hoppe på en af de karakteristiske røde busser eller den klassiske sorte taxa. Byen er ideel til et besøg uanset om jeres gruppe er en skole, virksomhed eller offentlig institution. Kontakt derfor Rejsemægleren for et uforpligtende tilbud på en billig studierejse til London.

Attraktioner 

London byder på mange historiske bygninger, Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace, bare for at nævne nogle få. Er I shakespeareinteresseret, skal I ikke snyde jer selv for en tur i “The Globe”, hvor I kan opleve et af Shakespeares berømte stykker. Hvis I gerne vil have et hurtigt, men fantastisk, syn ud over storbyen, skal I tage en tur op i London Eye.

Shopping

Hvis tiden er til shopping kan I enten tage til Oxford Street, hvor alle de velkendte mærker fås eller besøg det fascinerende Harrods stormagasin. Er I mere til små hyggelige butikker, antikviteter og caféer bør turen gå til Notting Hill.

Sport

Til de sportsinteresserede er lyder Wimbledon, Wembley og White Hart Lane måske velkendt – gå ikke glip af en kamp, hvis I elsker tennis eller fodbold.

Restaurant

Når sulten melder sig, skal I kaste jer ud i det kæmpe udbud af etniske restauranter, der findes i London. Brick Lane byder for eksempel på mange indiske restauranter.

Billig studierejse til London:

Vi tilbyder billig studierejse til London med fly fra København, Billund, Aalborg og Aarhus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i London, eksempelvis guidede ture rundt i byen, musicals, London Eye, museumsbesøg, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig studierejse til London.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring London som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på grupperejser og studierejse til London

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på grupperejser og studieture til London i både høj- og lavsæson. For studieture vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Flyrejse

Prisen er baseret på København-London på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund, Aalborg og Aarhus.

Flyrejse til London 5 dage/ 4 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.998

kr. 2.248

kr. 1.998

Ekstra nat

kr. 248

kr. 298

kr. 248

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden

Billig overnatning i London

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i London. Det kan være hostels, vandrehjem, lejligheder og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Londons bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i London:

Hostel Equity Point London: 
Hostel Equity Point ligger centralt i London i den dejlige bydel Paddington og tæt ved Hyde Park, Notting Hill samt Bayswater. Ved siden af hostellet ligger stationen Paddington som nemt fører dig rundt til byens seværdigheder samt direkte til Heathrow lufthavn. Der er fint fællesområde, cafe og WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen. Dette hostel er en af de bedste muligheder for billig overnatning i London.

Hjemmeside: Hostel Equity Point London

Wombats City Hostel London: 
Wombats City Hostel ligger område Whitechapel i London, tæt ved Tower of London og London Bridge. Både metrostation Tower Hill samt togstation er tæt ved hostellet og fører dig nemt rundt til byens seværdigheder. Der er stort fællesområde, køkkenfaciliteter, cafe og gratis WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad og toilet samt delt bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Wombats City Hostel London

Astor Victoria Hostel: 
Wombats City Hostel ligger i absolut centrum af London med kort gå-afstand til Big-Ben, London Eye, Buckingham Palace m.v.. Desuden er Victoria Station tæt ved hostellet. Der er stort fællesområde med tv og dvd, køkkenfaciliteter, og WIFI. Hostellet tilbyder både værelser med eget bad. Typisk bor der 6-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad og sengelinned er inkluderet i prisen.

Hjemmeside: Astor Victoria Hostel

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel Royal National: 
Hotel Royal National ligger i centrum af London ved Russel Square og med kort gå-afstand til Oxford Street og British Museum. Ved siden af hotellet ligger metrostationen Russel Square. Alle værelserne har eget bad og toilet, tv, WIFI og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der cafe, restaurant, pub og udendørs område. Dette hotel er ideelt til grupper hvor budgettet er begrænset, men hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser med central beliggenhed.

Hjemmeside: Hotel Royal National

Hotel St. Giles London: 
Det 3-stjernede Hotel St. Giles ligger i centrum af London ved Oxford Street og Tottenham Court Road. Herfra er kort til byens seværdigheder, teatre med musicals, gode restauranter og Londons bedste shopping. Metrostationen Tottenham Court Road ligger 100m væk.  Alle værelserne har eget bad og toilet, LCD-tv, WIFI og kaffe/ the faciliteter. På hotellet er der cafe, to restauranter, mødefaciliteter og mulighed for fitness (mod betaling). Dette hotel er ideelt til grupper med et middelbudget og hvor der stadig ønskes overnatning i dobbeltværelser, central beliggenhed og en udemærket 3 stjernet kvalitet.

Hjemmeside: Hotel St. Giles London

Corus Hotel Hyde Park: 
Corus Hotel Hyde Park ligger centralt i London ved Bayswater og Hyde Park. Herfra er det kort afstand til den dejlige bydel Paddington og Notting Hill. Ved siden af hotellet ligger metrostationen Lancaster Gate som nemt fører dig rundt til byens seværdigheder. Alle værelserne har fladskærms-tv, gratis WIFI, kaffe/ the faciliteter, airconditioning og roomservice. På hotellet er der cafe, restaurant, fitness-center og gode mødefaciliteter. Dette hotel er perfekt til en grupperejse med et større budget og hvor kvalitet og beliggenhed er vigtigt ligesom det er perfekt til en firmarejse hvor gode mødefaciliteter er nødvendige.

Hjemmeside: Corus Hotel Hyde Park

Seværdigheder i London

London er en af de storbyer i Europa, hvor flest nationaliteter er repræsenteret, og her er der mulighed for en smagsprøve på verden. Samtidig kan London også fremstå meget engelsk, idet I kan hoppe på en af de karakteristiske røde busser eller den klassiske sorte taxa. Der er mulighed for at tilbyde alle de former for attraktioner og seværdigheder i London som en grupperejse kan ønske sig:

 • Madame Tussauds: voksmuseum med figurer forestillende berømte personer.
 • St. Pauls Cathedral: med sin imponerende kuppel, der 112 meter høj.
 • Afternoon tea: med stil på Brown’s Hotel, The Langham Hotel eller The Orangery.
 • London Eye: pariserhjulet der er London’s nye vartegn.
 • Musical: såsom We Will Rock You, Billy Elliot, Mamma Mia, Lion King og mange flere.
 • Tate Modern: National Museum for moderne kunst.
 • British Museum: hjemsted for over 7 millioner genstande fra hele verden. Højdepunkterne inkluderer egyptiske mumier og Parthenon friserne fra Akropolis.
 • Cabinet War Rooms: et underjordisk kompleks der husede den britiske regerings kommandocenter under 2. Verdenskrig samt Churchill Museum, der giver et indblik i Winston Churchill’s liv.
 • Natural History Museum: naturhistorisk museum med udstillinger om bl.a. jordens, menneskets, og dyrenes evolution.
 • Royal Observatory: hvor tidslinjen Greenwich Mean Time passerer.
 • Science Museum: naturvidenskabeligt museum med udstillinger om bl.a. motorers udvikling, medicin og rumforskning.
 • Thames Barriers: en af verdens største bevægelige dæmninger. Regulerer vandstanden i Themsen. I læringscentret kan man høre om hvordan den virker og hvordan den blev bygget.
 • Virksomhedsbesøg: besøg fx et destilleri der producerer gin eller et bryggeri eller en bilfabrik.
 • Institutionsbesøg: besøg en skole, børnehave, børnehjem eller lign.
 • London Museum of Water and Steam: udstilling af dampmotorer og vandpumper og fortæller historien om Londons vandforsyning.
 • Bank of England Museum: Storbritanniens centralbanks historie gennemgås fra starten i 1694 frem til i dag.
 • National Gallery: berømt kunstmuseum, der huser mere end 2300 kunstmalerier fra det 14. århundrede frem til slutningen af det 19. århundrede.
 • London Aquarium: huser 350 fiskearter.
 • London ZOO
 • Kew Botanical Gardens: 120 hektar forskelligartet fauna.
 • London Wetlandcentre (WWT): 42 hektar stort økosystem.
 • House of Parliament
 • Tower of London
 • Big Ben
 • Tennis: Besøg Wimbledon og dets museum.
 • Fodbold: Få en guidet tur på Stamford Bridge, som er Chelsea hjemmebane eller på det ny renoverede Wembley Stadium.
 • OL: Deltag i forskellige sportsgrene eller få evt. bare en rundvisning.
 • Cricket: Besøg et cricket stadion

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i London samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk