100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Wien

Billig skolerejse til Wien

Billig skolerejse til Wien

Wien er smuk som en teaterkulisse, og når man går igennem byen er man ikke i tvivl om fortidens storhedstid, Wien er dog også en pulserende by fyldt med kreativitet og livsnydere. I Wien mødes modsætninger og byen overrasker gang på gang. Vi sørger for en billig skolerejse til Wien – med prisgaranti.

Attraktioner

Den grandiøse by Wien var det alterobrende Habsburgerriges udstillingsstykke. Førsteklassesmuseer er fulde til bristepunktet af historiske skatte og internationalt sammensatte orkestre, optræder i overdådige koncertsale. På ruinerne af et sammenbrudt imperium og stendyngerne efterladt efter 2. verdenskrig har wienerne bygget en spillevende, moderne by med store, gamle kaffehuse. Wien er kendt for at være en af de smukkeste hovedstæder i Europa og hovedattraktionerne er Stephansdom i hjertet af Innere Stadt (Indre by) samt det massive og imponerende Imperiepalads.

Skolerejser til Wien

Vi anbefaler Wien som rejsemål til skolerejser, da byen kan nåes i bus og derved kan prisen holdes på et fornuftigt niveau. Derudover er det muligt at bo på centrale, men billige hostels og hoteller. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig skolerejse til Wien.

Billig skolerejse til Wien:

Vi tilbyder billig skolerejse til Wien med fly og bus. Overnatning kan være på centralt hostel eller dejligt hotel. Vi tilbyder også alle former for arrangementer i Wien, eksempelvis guidede ture rundt i byen, besøg på den Spanske Rideskole, koncert med klassisk musik i en af byens smukke koncertsale, virksomhedsbesøg og meget mere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en billig skolerejse til Wien.

Vi tilbyder også rejser for firmaer og offentlige institutioner med fagligt indhold. Overnatning kan være på gode hoteller med konference- og mødefaciliteter med nødvendigt udstyr. Vi kan tilbyde arrangementer i og omkring Wien som er tilpasset den konkrete gruppe.

Billige priser på skolerejser og studieture til Wien

Nedenstående er prisindikationer for vores billige priser på skolerjeser og studieture til Wien i både høj- og lavsæson. For skolerejser vil prisen ofte være afhængig af hvornår rejsen bestilles, hvor mange der skal deltage samt hvilken transport og overnatningsform der benyttes. Vi anbefaler derfor at man i god tid bestiller rejsen, da det øger muligheden for den bedste pris på både transport og hotel.

Vigtigt: rejsens længde, transportform, overnatningssted m.v. kan ændres således at det passer nøjagtig til jeres ønsker. 

Busrejse

Egen bus til Wien 6 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

49 personer

kr. 1.848

kr. 1.998

kr. 1.848

70 personer

kr. 1.748

kr. 1.898

kr. 1.748

Ekstra nat

fra kr. 248

fra kr. 298

fra kr. 248

Rutebus til Wien 4 dage/ 3 nætter

Periode

01.01-28.02

01.03-31.10

01.11-31.12

+10 personer

kr. 1.648

kr. 1.898

kr. 1.648

Ekstra nat

fra kr. 198

fra kr. 248

fra kr. 198

Flyrejse

Prisen er baseret på København-Wien på økonomiklasse. Vi kan også tilbyde afrejse fra Billund mod tillæg.

Inkluderet i prisen
 • Transport med fly eller bus tur/ retur.
 • Overnatning med morgenmad
 • 24 timers nødtelefon
 • Egen personlig rejsekonsulent
 • Forslag til Program
 • Afgift til Rejsegarantifonden
Billig overnatning i Wien

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Wien. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Østrigs bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Wien:

Hostel Wombat Vienna Lounge: 
Hostel Wombat Vienna Lounge er et mindre hostel beliggende i den centrale del af Wien. Rundt om hjørnet ligger banegården Westbahnhof samt metro. Værelserne har eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI samt bar og lounge område. Morgenmad og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Wombat Vienna Lounge

Hostel Do step Inn Central: 
Dette hostel har en perfekt beliggenhed i absolut centrum af Wien. Der er kun 2 min. til fods til Wiens Hovedbanegård. Herfra er der en kort gåtur seværdighederne i Wiens historiske bydel ligesom der er mange hyggelige cafeer, restauranter og shoppingmuligheder. Metro kører også lige ved hostellet. Der er både værelser med delt og eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI samt køkkenfaciliteter. Morgenmad og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Do Step Inn Central

Hotel Meininger Wien Hauptbahnhof
Dette hotel ligger ved Wiens Central Station. Der er 5 min til Wiens historiske centrum med offentlig transport. Rundt  Værelserne har eget bad og toilet, tv og er ikke-ryger. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI, gamingroom samt bar og lounge område. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hotel Meininger Wien Hauptbahnhof

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Arthotel Adlon:
Arthotel Adlon er et dejligt 3-stjernet hotel som passer perfekt til voksen-grupper. Hotellet ligger tæt ved Wiens historiske bydel og Stephansdom Katedralen ligger i gåafstand. I området er der både gode restauranter og Wiens berømte cafeer. Den nærved liggende metro gør det nemt at komme  rundt til alle byens seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, skrivebord og gratis WIFI.  Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en dejlig kvalitet, samt Wiens charme, til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Arthotel Adlon

Hotel Best Western Plus Amedia Wien:
Det 4-stjernede Hotel BW Amedia ligger midt i Wiens forretningsdistrikt og der er kun 4 stop med metro til den historiske bydel. I området er der både gode restauranter og shoppingmuligheder. Med metroen er det nemt at komme til alle byens seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, gratis WIFI, minibar roomservice, skrivebord og safe. På hotellet er der kombineret lobbybar og cocktaillounge samt gode konference- og mødefaciliteter. Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en dejlig kvalitet til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Hotel Best Western Plus Amedia Wien

Hotel Novotel Wien City:
Dette fire-stjernede hotel ligger centralt i Wien og er perfekt til både almindelige voksengrupper, firmagrupper og konferencegrupper. Det tager mindre end 10min til fods at komme til Wiens absolutte centrum. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der restaurant, bar, fitnesscenter med sauna og gode mødefaciliteter med 2 møderum. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Novotel Wien City

Seværdigheder i Wien

Wien ligger i hjertet af Europa og tilbyder mange forskellige former for seværdigheder. Byen dækker de fleste ønsker og behov for både historie, kultur og hyggelig stemning. Her er nogle af de mest berømte seværdigheder i Wien:

 • Stephansdom: Wiens centrale domkirke med fra år 1147 i gotisk stil og med romanske træk. Kirken er et af Wiens vigtigste varetegn.
 • Schönbrunn Slot: Det UNESCO beskyttede kejserslot ligger i udkanten af Wien. Det betragtes som et af Østrigs vigtigste kulturskatte.
 • Den Spanske Rideskole: De berømte hvide heste fra Lipizza udfører opvisninger til ære for turisterne og det er muligt at få en rundtur i staldene.
 • Hofburg: Dette palads har været residens for kejseren af det tysk-romerske rige samt senere kejseren af Østrig. Nu huser det bl.a. Den Spanske Rideskole,  Østrigs præsident og Nationalbanken.
 • Guidet byrundtur: Oplev Wiens gamle bydel til fods med guide.
 • Opera og Wiener Philharmonikerne: Oplev en forestilling i blandt nogle af verdens bedste klassiske musikere.
 • Bratislava: endags udflugt til Slovakiets hovedstad Bratislava som kun ligger 65km væk.
 • Museum for Kunsthistorie: Åbnet i 1891 og bliver betragtet som et af verdens førende kunsthistoriske museer.
 • Albertina: I det smukke Albertina-palæ huses en af verdens største statslige samlinger af grafik og tegnekunst.
 • KunstHausWien: Museum med værker af Friedensreich Hundertwasser som var en af de tidligste kunstnere som fokuserede på bæredygtigt design.
 • MuseumsQuartier: Beliggende i det 7. bezirk og indeholder en række udstillinger indenfor mange forskellige kunstarter.

Rejsemægleren tilbyder:

Vi tilbyder at sammensætte et relevant rejseprogram til jeres gruppe, som både kan indeholde seværdigheder i Wien samt et fagligt program. Vi har igennem flere år samarbejdet med en pålidelig og dygtig partner som kan tilbyde alle former for arrangementer – så hvis jeres gruppe har et ønske så bare kontakt os og vi skal straks undersøge muligheden for det.

Faglige besøg  i Wien:

Vi ved hvor vigtigt at faglige besøg i Wien kan være for en vellykket studierejse og derfor kan vi tilbyde et varieret program som kan tilpasses nøjagtigt jeres gruppe. Vi samarbejder med en god og pålidelig partner i Østrig. Det gør os i stand til at tilbyde mange former for arrangementer og faglige besøg i Wien og andre østrigske byer. Her er lidt inspiration og hvis I har andre ønsker, så undersøger vi også muligheden for det:

Virksomhedsbesøg

Det er muligt at arrangere mange forskellige former for virksomhedsbesøg i Wien. Her er nogle af mulighederne:

Institutioner og foredrag

Vi kan tilbyde mange former for besøg på offentlige institutioner samt foredrag på dansk eller engelsk. Her er nogle muligheder:

 • Besøg på skole, gymnasium, eller universitet
 • Besøg i vuggestue, børnehave eller plejehjem.
 • Besøg på andre institutioner såsom væresteder for handicappede, hjemløse m.v.
 • Foredrag om hospitals- og sundhedsvæsenet i Østrig.
 • Foredrag om 2.verdenskrigs betydning for Østrig og Wien
 • Foredrag om Habsburgernes betydning for Wien og Østrig.
 • Byrundtur med fokus på byens smukke arkitektur.
 • Foredrag om Østrigs og Wiens økonomiske og sociale forhold.
Anbefalede fagområder

Wien kan anbefales til alle slags grupper og studieretninger. Byen og områderne omkring den har mange muligheder for at tilbyde et alsidigt program.

Historie:

Kunst og kultur:

Samfundsfag:

Kommunikation- og mediefag:

Design og arkitektur:

Videnskab:

Hvis I har andre ønsker til faglige besøg i Wien, så hjælper vi også gerne med det.

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk