100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

billig grupperejse til Wien

Wien – Hoteller

Billig overnatning i Wien

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Wien. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier.  Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores samarbejder med en af Østrigs bedste partnere og derved har vi kontakt med næsten alle byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser kan vi tilbyde en lang række af forskellige muligheder. Her er nogle forslag til billig overnatning i Wien:

Hostel Wombat Vienna Lounge: 
Hostel Wombat Vienna Lounge er et mindre hostel beliggende i den centrale del af Wien. Rundt om hjørnet ligger banegården Westbahnhof samt metro. Værelserne har eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI samt bar og lounge område. Morgenmad og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Wombat Vienna Lounge

Hostel Do step Inn Central: 
Dette hostel har en perfekt beliggenhed i absolut centrum af Wien. Der er kun 2 min. til fods til Wiens Hovedbanegård. Herfra er der en kort gåtur seværdighederne i Wiens historiske bydel ligesom der er mange hyggelige cafeer, restauranter og shoppingmuligheder. Metro kører også lige ved hostellet. Der er både værelser med delt og eget bad og toilet. Typisk bor der 4-8 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er et godt fællesrum, gratis WIFI samt køkkenfaciliteter. Morgenmad og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hostel Do Step Inn Central

Hotel Meininger Wien Hauptbahnhof
Dette hotel ligger ved Wiens Central Station. Der er 5 min til Wiens historiske centrum med offentlig transport. Rundt  Værelserne har eget bad og toilet, tv og er ikke-ryger. Typisk bor der 4-6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Der er gratis WIFI, gamingroom samt bar og lounge område. Morgenmad, håndklæder og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Hotel Meininger Wien Hauptbahnhof

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Arthotel Adlon:
Arthotel Adlon er et dejligt 3-stjernet hotel som passer perfekt til voksen-grupper. Hotellet ligger tæt ved Wiens historiske bydel og Stephansdom Katedralen ligger i gåafstand. I området er der både gode restauranter og Wiens berømte cafeer. Den nærved liggende metro gør det nemt at komme  rundt til alle byens seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, skrivebord og gratis WIFI.  Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en dejlig kvalitet, samt Wiens charme, til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Arthotel Adlon

Hotel Best Western Plus Amedia Wien:
Det 4-stjernede Hotel BW Amedia ligger midt i Wiens forretningsdistrikt og der er kun 4 stop med metro til den historiske bydel. I området er der både gode restauranter og shoppingmuligheder. Med metroen er det nemt at komme til alle byens seværdigheder. Værelserne har aircondition, fladskærm, gratis WIFI, minibar roomservice, skrivebord og safe. På hotellet er der kombineret lobbybar og cocktaillounge samt gode konference- og mødefaciliteter. Hotellet kan anbefales til grupper som ønsker en dejlig kvalitet til en fornuftig pris.

Hjemmeside: Hotel Best Western Plus Amedia Wien

Hotel Novotel Wien City:
Dette fire-stjernede hotel ligger centralt i Wien og er perfekt til både almindelige voksengrupper, firmagrupper og konferencegrupper. Det tager mindre end 10min til fods at komme til Wiens absolutte centrum. Værelserne har aircondition, fladskærm, safe, gratis WIFI, minibar og roomservice. På hotellet er der restaurant, bar, fitnesscenter med sauna og gode mødefaciliteter med 2 møderum. Hotellet udgør den perfekte mulighed for et succesfult ophold for en gruppe- eller firmarejse.

Hjemmeside: Hotel Novotel Wien City

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Få tilbud: Klik her
Tlf. nr.:
(+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk