100% Dansk ejet

 Medlem af Rejsegarantifonden

Billig grupperejse til Bruxelles

Bruxelles – Hoteller

Billig overnatning i Bruxelles

Vi kan tilbyde alle former for billig overnatning i Bruxelles. Det kan være hostels, vandrehjem og hoteller i alle priskategorier. Det vil være gruppens budget som bestemmer både kvalitet og beliggenhed.

Hvis I har et ønske om at bo på et specielt hotel, så meddel os gerne det. Vores dygtige partner i Bruxelles har kontakt med mange af byens overnatningssteder.

Studieture/ Skolerejser:

Til studierejser anbefaler vi blandt andet følgende hoteller til billig overnatning i Bruxelles:

Les Ecrins Résidence: 
Les Ecrins Résidence ligger fuldstændig centralt ved det gamle fiskemarked og med 5 min til Grand Place og ved metro St Catherine. Alle værelser har eget bad og toilet. Typisk bor der 4 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Hjemmeside: Les Ecrins Résidence

Brxxl 5 City Centre Hostel: 
Dette hostel ligger også fuldstændig centralt i Bruxelles. Alle værelser har eget bad og toilet, fladskærmstv og airconditioning. Typisk bor der 6 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, WIFI og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Brxxl 5 City Centre Hostel

Train Hostel: 
Dette hostel ligger lige ved togstationen og er supersmart opbygget i bland andet togvogne. Alle værelser har eget bad og toilet, WIFI og toiletartikler. Typisk bor der 6-9 personer på et værelse mens lærerne har mulighed for enkeltværelse. Morgenmad, WIFI og sengelinned er inkluderet.

Hjemmeside: Train Hostel

Grupperejser/ Firmarejser:

Til grupperejser for voksne anbefaler vi blandt andet følgende hoteller:

Hotel MEININGER Brussels City Center: 
Meininger hotel er et fint 3 stjernet hotel i et af de mest populære områder i Bruxelles og med cirka 1,5 km til Grand Place. Mange af byens seværdigheder kan nås til fods og tæt ved hotellet ligger metrostationen Graaf van Vlaanderen. Værelserne har fladskærm, gratis WIFI samt eget badeværelse. På hotellet er der bar, lounge og en udendørs terrasse.

Hjemmeside: Hotel MEININGER Brussels City Center

NH Brussels Grand Place Arenberg: 
NH Brussels Grand Place Arenberg er et dejligt 4 stjernet hotel i absolut centrum af Bruxelles med 5 min til Grand Place. Herfra kan de fleste af byens seværdigheder nås til fods. Værelserne har balkon, airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI og minibar. På hotellet er der “openbar” i lobbyen og fine mødefaciliteter.

Hjemmeside: NH Brussels Grand Place Arenberg

Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire: 
Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire er et godt 4 stjernet hotel i absolut centrum af Bruxelles lige ved Grand Place. De fleste af byens seværdigheder kan nås til fods. Værelserne har airconditioning, fladskærm, safe, gratis WIFI, faciliteter til kaffe/the og minibar. På hotellet er der fitness, jet-stream pool, hammam, gourmetbar med brasserie, lækre mødefaciliteter og udendørs terrasse.

Hjemmeside: Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire

Tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud til jeres gruppe. Vi vender tilbage hurtigst muligt og husk at vi tilbyder prisgaranti.

BESTIL ET GRATIS OG
UFORPLIGTENDE
TILBUD

SPØRGSMÅL?
RING GRATIS PÅ
(+45) 40 55 75 66

Tilmeld dig nyhedsbrevet

test 2

Tlf. nr.: (+45) 40 55 75 66
Nødtelefon: (+45) 40 55 75 66
Email: rejsmed@rejsemaegleren.dk

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Og få masser af gode tilbud på rejser

Rejsemægleren